TBR

Mijn OhMyBookathon-TBR

Vandaag begint de OhMyBookathon! Dit is een readathon, gehost door Lisanne van OhMyBook, waarin we met z’n allen een grote leesmarathon houden! De readathon loopt vanaf vandaag (10 augustus) tot en met 15 augustus en je kunt kiezen om alle dagen of alleen het weekend mee te lezen met ons. De meeste dagen van de OhMyBookathon vallen nog in mijn vakantie, dus ik ga all-in en doe gewoon alle dagen mee. Hoe leuk is dat!

Bij een readathon hoort natuurlijk een TBR: het lijstje wat ik de komende zes dagen wil gaan lezen. Aangezien het met mijn vakantie-TBR niet zo goed gaat (whooppsss), kan ik wel een goede boost gebruiken. Ik heb géén idee welke boeken ik moet lezen, maar zelfs daar is aan gedacht: er zijn namelijk reading challenges bedacht!

Voor challenge nummero 1 heb ik meteen een totale shock moeten ondergaan… Ik bedoel: VIJFHONDERDBLADZIJDES?! Ik moet al zes boeken lezen in zes dagen (sneak peak voor challenge zes, daar komen we straks bij!), dus hoe kan ik deze challenge nou voor elkaar krijgen? Mag ik mijn eerste cheat al gebruiken? Ik ga mijn eerste cheat gebruiken!

Ik kies ervoor om Short Stories Of A Single Girl van Simone Lucchesi uit te lezen op mijn telefoon. Want, muhaha, doordat ik hem op mijn telefoon lees, heeft het boek 1117 bladzijdes. Yeah, yeah en nog eens yeah!

 

Challenge nummer 2 combineer ik graag met challenge nummer 4: een boek met een persoon op de cover én een boek met roze op de cover is voor mij makkelijk. Ik ga The Glittering Court van Richelle Mead uitlezen! Ik moet nog flink wat bladzijdes, maar dit is natuurlijk wel de ultieme kans om hem nu eindelijk uit te lezen, nadat ik er al bijna een week in vast zit.

Heeeel misschien ga ik nog meer cheaten deze readathon… Ik moet een boek kiezen waarvan de titel uit één woord bestaat volgens challenge 3 en (ik ben nog op vakantie en) ik heb geen enkel boek bij me met één woord als titel, behalve Gemina, die ik liever bewaar voor iets later in het jaar. Telt GinnyMoon van Benjamin Ludwig als één woord? Ja wel toch? Jep, ik vind van wel!

OH NEE. Challenge nummer vijf, een boek beginnend met je voorletter (waar ik voor het gemak al C van mijn voorletter en V voor mijn achternaam koos) is pittig lastig te vinden in de boeken die ik op dit moment bij me heb. Ik ga dus weeeer een beetje spelen met de challenge en ik kies voor Een Van Ons Liegt van Karen M. McManus, want, duh, ‘Van’ begint met een V en mijn achternaam ook, dus dat vind ik perfect!

Challenge nummer zes dan nog, lees zes boeken. Het gaat pittig worden, wat zeg ik? Het gaat totaal afzien worden en ik gok dat het me niet gaat lukken, maar stel dat ik zo ver kom, dan wil ik graag deze challenge halen. Ik moet dus nog twee boeken kiezen en dat gaan Brieven Aan De Duisternis van Brigid Kremmerer en Kies Voor Mij van Stefanie van Mol worden! Beide boeken zijn niet ontzettend dik en lezen, naar horen zeggen, erg snel weg, dus wie weet!

 

Yesss, doe jij mee aan de OhMyBookathon? Ben je net zo fanatiek als ik? En krijg jij wél al je challenges netjes rond? 😉

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Een van ons liegt is echt een superleuk boek <3 Ik heb al een boek uitgelezen (Release – Patrick Ness) , deze kan ik afstrepen van de challenge: Lees een boek met een woord als de titel!

    • AAAH ja, is ie goed? Ik ben gék op Patrick Ness, maar ik wacht even tot de paperback van Release in de winkels ligt voordat ik hem binnenhaal. Ben altijd bang dat een nieuw boek tegenvalt, maar tot nu toe ben ik tevreden met alles wat hij schrijft (:

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken