TBR Wrap Up

May Wrap Up & June TBR

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: ik heb het mega-druk! Ik zit in de laatste periode van mijn studiejaar en mijn school vond het verstandig om alle verslagen, werkstukken, assessments én leertaken in éénperiode te stoppen! Heel de maand mei ben ik heel druk geweest met deze opdrachten en ook juni zal ik daar nog erg druk mee zijn.

Het eerste boek wat ik las in mei was Fractured van Dani Atkins. Ik verwachtte heel veel van het boek, maar het begin en het middenstuk viel me eigenlijk een beetje tegen. Het einde was wél erg goed, dus vandaar dat de algehele rating iets hoger ligt dan ik had gedacht.

Daarna las ik Een Huis In Frankrijk van Eva de Wit, een boek dat ik mocht lezen voor de Hebban Leesclub. Dit boek heeft mij aangenaam verrast! Ik had verwacht dat het een wat simpel boek was, maar het was erg vermakelijk en vrij diep! Een grote aanrader!

Toen las ik Ik Hou Van Hollywood van Lindsey Kelk, deel twee uit de Ik Hou Van…-reeks. Ik ben nog steeds erg verliefd op deze boeken, heerlijk luchtig en grappig. Ik kan niet wachten om door te lezen met deze serie!

Piste Alarm van Linda van Rijn kwam daarna, een spannend boek van Nederlandse bodem. Ik ben gek op de simpele manier van schrijven van Van Rijn en ik vlieg altijd door haar boeken heen. Ik ben van plan om al haar boeken te lezen, dus ik heb nog genoeg om te genieten!

Ik mocht De Vuurwens van Amber Lough lezen voor de leesclub van Young Adults boeken en series op Facebook! Deze recensie komt snel online en ook op verschillende andere websites. Dit boek was aan het begin was traag, maar later werd het een stuk beter en heb ik wel genoten van het verhaal. Ik kan in ieder geval niet wachten tot deel 2!

En ik ben nog niet klaar met de meevallertjes deze week, want daarna mocht ik een nieuw manuscript lezen van Vanessa Gerrtis! Dit is een fantastische schrijfster, vooral bekend van de Tweedehands Vleugels-reeks, en ik mocht al vaker haar andere werk lezen. Ze heeft me nog nooit teleurgesteld. Ik was dus heel gelukkig met haar verhaal!

Ik hoopte Vijftig Tinten Vrij van E.L. James uit te lezen, maar dit is helaas niet gelukt! Ik hoop dit boek aan mijn lijstje voor juni toe te voegen!

In juni wordt het waarschijnlijk lastig om veel boeken te lezen, maar ik heb toch een stapeltje die ik echt wel in mijn handen wil hebben aankomende maand.

Ik wil de maand beginnen met het boek Vader van Karl Ove Knausgard waar ik al máánden aan bezig ben. Ik ben al op de helft, maar het wordt denk ik nog best lastig voor ik hem uitgelezen krijg. Als ik hem eenmaal uit heb, heb ik geen boeken meer waar ik halverwege een pauze mee heb genomen!

Daarna begin ik aan Eleanor & Park van Rainbow Rowell. Ik heb dit boek voor een mooi prijsje kunnen kopen en ik vind dat ik hem nu toch echt maar eens moet gaan lezen.. Ik heb het al lang genoeg uitgesteld.

Ik mag in juni weer een nieuw recensie-exemplaar lezen, namelijk Stijlicoon van Gemma Burgess. Ik heb het eerste boek (Beginnersgeluk) nog niet gelezen, maar het schijnt dat je de boeken in een andere volgorde kunt lezen. Ik ben erg benieuwd en ik verwacht dat dit een snel, luchtig boek zal zijn!

Als laatste hoop ik nog Throne Of Glass van Sarah J. Maas te lezen. Iedereen heeft het over deze boeken en op de één of andere manier ben ik zo bang dat hij tegenvalt, dat ik ze niet durf te lezen. Maar ik ga toch beginnen!

 

Binnenkort kunnen jullie ook weer wat meer recensies op mijn blog verwachten! Ik hoop dat ik het kan combineren met school, maar als ik vakantie heb, komt het zeker weer op!

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

1 Reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken