TBR Wrap Up

March Wrap Up & April TBR

Maart was voor mij een redelijk slechte leesmaand. Ik las in de eerste helft van de maand maar 2 (!) boeken, waarvan 1 een graphic novel is. Dit is voor mijn doen echt heel erg slecht. Daarna ging het gelukkig een stuk beter, want in de laatste twee weken van de maand las ik 5 boeken! Alleen van mijn TBR lijstje is helaas helemaal niets terecht gekomen… Ik las in de hele maand dus 7 boeken.

Als eerste las ik Fables: The Deluxe Edition Volume 1 van Bill Willingham. Een graphic novel zoals ik er niet veel lees, maar ik denk dat ik deel twee niet ga lezen. Het was gewoon veel minder dan ik had verwacht van het boek.

Daarna las ik The Perks Of Being A Wallflower van Stephen Chbosky en dit is één van mijn favorieten geworden! Ik dacht eerst dat het niets voor mij zou zijn, maar ik ben van Charlie gaan houden en ik ben heel erg blij dat ik dit boek toch heb opgepakt!

Toen begon ik aan The Lightning Thief van Rick Riordan, het eerste deel in de Percy Jackson And The Olympians-reeks.  Ik hoorde zoveel goeds over de boeken, zelfs dat ze de nieuwe Harry Potter waren, maar eigenlijk viel dit boek me daardoor een beetje tegen. Het was leuk, zeker, maar niet geweldig.

Ik bedacht me daarna dat ik nog een aantal boeken geleend heb van kennissen en ik vond dat ik daar toch wel aan moest beginnen, dus las ik de omnibus van Linda van Rijn: Last Minute en Viva España. Dit zijn twee losse boeken en ze hebben me zeker positief verrast, wat een goede schrijfster is Linda!

Doordat ik vrij snel klaar was met de boeken van Van Rijn, zat ik in een lees-boost en las ik snel daarna Paaz van Myrthe v/d Meer uit. Dit boek stond al een hele tijd op mijn lijstje en ik ben zo blij dat ik hem heb gelezen, want het was echt een fantastisch, bijzonder boek!

Als laatste las ik nog snel The Death Cure van James Dashner, het laatste deel in The Maze Runner-trilogie/serie. Ik vond deel twee uit eindelijk het leukste, maar ik gaf dit boek tóch vijf sterren, omdat het echt geweldig geschreven is. Helaas zijn niet al mijn vragen beantwoord…

 

In april wil ik weer minimaal 6 boeken lezen, waarvan ik er een paar gepland heb.

Ik wil deze maand beginnen met Blauwe Plekken van Anke de Vries. Dit boek las ik al als klein meisje, wat mij toen heel erg heeft geshockeerd. Ik moet voor mijn reading challenge een boek lezen uit mijn jeugd en ik denk dat ik deze het liefste wil lezen!

Daarna wil ik graag beginnen aan Omhulde Stad van Ransom Riggs, een boek die al ééuwen op mijn lijstje staat. Ik weet nog dat ik vorig jaar april deel 1 (De Bijzondere Kinderen Van Mevrouwe Peregrine) las, dus het heeft serieus een jaar geduurd voor ik deel 2 oppakte. Dit ga ik dus zeker ook doen deze maand!

Dan komt The Program van Suzanne Young aan de beurt! Dit boek is een grote hype in de Young Adult-boekenwereld en ik wil het natuurlijk zelf ook graag ervaren. Ik ga hem expres in het Engels lezen (al is hij net uitgekomen in het Nederlands), want als ik het goed vind, kan ik meteen door met het volgende deel in het Engels!

Als laatste wil ik graag Vader van Karl Ove Knausgard uitlezen, een boek waar ik toch al een tijdje in bezig ben. Het is zeker een heel goed boek, maar vrij zwaar en dat ben ik niet gewend met mijn Young Adult-boekjes.

 

Welk(e) boek(en) ga jij lezen in april?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • The Perks Of Being A Wallflower van Stephen Chbosky vond ik ook geweldig, ondanks het feit dat ik meestal niet zo’n fan van YA-boeken ben.
    Ik beslis meestal niet echt op voorhand welke boeken ik ga lezen.

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken