Boekenthee

Labels kiezen voor de thee: een klus apart!

Het maken van thee is niet het makkelijkste klusje. Eerlijk: misschien had ik het een beetje onderschat. Na een tijdje begon het allemaal vorm te krijgen, de smaken, de manier van verpakken, dat soort dingen. Het enige wat voor mij een grote klus bleef, was het ontwerpen en maken van de labeltjes. Ik heb daarom een aantal mensen gevraagd om labeltjes te maken, zodat ik kon kiezen welke ik de mooiste vond. Jullie hebben misschien de definitieve labels al gezien (die ik zometeen nog even zal toelichten), maar ik toon vandaag ook een ander ontwerp waar ik lang over getwijfeld heb!

 

 

 

 

 

 

 

Dit zijn de labels die het zijn geworden! Deze labels zijn getekend door Mascha Duijn, ook wel bekend uit het Coffee ‘nd Cookie Gastteam, en gedigitaliseerd en afgewerkt door Reza Niamat. Het mooiste aan deze ontwerpen vond ik dat de thema’s echt samengevoegd zijn met de thee. We hebben ervoor gekozen om de tekst e.d. simpel te houden, zodat de labels niet nog drukker worden. De bedoeling is dat nieuwe theesmaken allemaal een label krijgen die op deze manier is opgebouwd! Mascha en Reza zijn via Facebookmessenger te bereiken als je geïnteresseerd bent in een samenwerking!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit zijn de tekeningen van de andere labels die ik erg tof vond. Deze zijn gemaakt door Daniek Busch. Ik vond deze labels weer erg mooi door de mooie rand die ze hierbij gemaakt heeft. Een aantal van mijn volgers heeft beide labels gezien en heeft gekozen voor de eerste labels, maar toch vonden ze deze ook heel erg mooi. Als je wil samenwerken met Daniek, dan kun je haar bereiken op haar e-mailadres (daniek2000@outlook.com).

 

Welke labels vind jij mooier?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Ik vind de theelabels zo leuk geworden, ik vind ze eigenlijk beiden wel mooi, maar ik vind het toch wel leuk dat het ‘logo/embleem’ er bij op staat 🙂 Mij lijken de smaken van Hufflepuff en Ravenclaw (<3) het lekkerst. Eerst nog even een thee-ei kopen en wie weet bestel ik ze binnenkort, haha 🙂

    • Dat zou super zijn! Ik weet niet of je lid bent van de nieuwsbrief? Dan kun je alvast een kijkje nemen op de website! Anders even tot maandag wachten, dan is hij voor iedereen open (:

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken