TBR Wrap Up

Juli Wrap Up & Augustus TBR

Ik moet zeggen dat het erg goed gaat met mijn Goodreads Reading Challenge! Ik heb op dit moment 41 van de 50 boeken gelezen, ik durf nu dus wel te zeggen dat ik mijn challenge ga halen!

In juli mocht ik 8 boeken aan mijn lijst toevoegen. Ik begon met de legendarische Hongerspelen van Suzanne Collins. Dit boek heb ik met vijf sterren bekroond en naar mijn idee is dat echt terecht. Ik heb opnieuw zo genoten van dit boek!

Daarna las ik Het Examen van Joelle Charbonneau. Met dit laatste boek is de trilogie afgelopen en dat deed me toch wel een beetje zeer, maar ik ben blij dat ik ze heb gelezen.

Aprilynne Pike’s Wings las ik opnieuw. Ik had deze een paar jaar terug al gelezen, maar om de serie voort te zetten leek het me fijn om hem nog een keer te lezen en dat is goed gegaan!

Als Ik Blijf van Gayle Forman las ik (ook opnieuw) omdat de film in september uitkomt en mijn doel is natuurlijk om eerst het boek te lezen voor ik de film kijk. Ik ben erg benieuwd naar de verfilming!

Het boek Voor Jou van Jojo Moyes stond al eeuwen op mijn verlanglijstje en het was zeker de moeite waard, wat een geweldig boek!

Ik won deze maand ook het boek BLUN van Karin Hazendonk om deze te recenseren, dus deze recensie komt snel online en ook in de facebookgroep Boekenfans, waar ik dit boek gewonnen heb.

Ik was zo blij met De Hongerspelen dat ik het vervolg hierop, Vlammen van Suzanne Collins, ook meteen las deze maand. Deze viel me zeker ook niet tegen, iets minder dan deel 1, maar nog steeds bekroond met vijf sterren!

En dan als laatste het eerste (chronologische) deel van De Kronieken Van Narnia: Het Neefje Van De Tovenaar van C.S. Lewis. In de ‘normale volgorde’ is dit het zesde boek in de reeks, maar aangezien ik een (prachtige!) omnibus van deze reeks heb, lees ik hem gewoon van voor naar achter.

 

In augustus heb ik nog al wat boeken gepland! Ik wil deze maand namelijk mijn Goodreads Reading Challenge compleet maken, wat betekend dat ik nog negen boeken moet lezen. Nu ga ik wel een beetje smokkelen, mijn bladzijdegemiddelde gaat wel enorm naar beneden, maar ik hoop dat ik dat in de laatste vier maanden van het jaar nog een beetje recht kan zetten!

Ik wil de rest van De Kronieken Van Narnia uitlezen. Dit zijn nog zes boeken (van allemaal onder de 200 bladzijden :D), waardoor ik wel denk dat dat gaat lukken. Dit zijn de delen De Leeuw, De Heks En De Klerenkast, Het Paard En De Jongen, Prins Caspian, De Reis Van Het Drakenschip, De Zilveren Stoel en Het Laatste Gevecht, allemaal geschreven voor C.S. Lewis.

Dan zijn er nog drie plekjes over die sowieso gevuld moeten worden. Ik heb een aantal boeken uit de bibliotheek meegenomen die ik hopelijk deze maand uitlees! Ik ben al bezig in De Ruïnes Van Gorlan van John Flanagan, het eerste deel uit De Grijze Jager-serie. Het boek leest tot nu toe vlot, een beetje kinderlijk. Maar ik denk dat ik wel kan genieten van dit boek.

Ook heb ik Betoverd van Kami Garcia en Margaret Stohl voor de duizendste keer meegenomen. Ik heb hem al een keer gelezen, maar dat is al een tijdje geleden. Ik wil hem graag opnieuw lezen zodat ik verder kan gaan met deel 2: Vervloekt.

Het eerste deel van de Vampire Queen-trilogie, Eeuwig Verbond van Rebecca Maizel, staat ook op mijn boekenplank te pronken. Ik las hier goede reacties over en nu ben ik dus wel erg benieuwd!

Als laatste heb ik ook Miss Communicatie van Astrid Harrewijn thuis, wat waarschijnlijk dus mijn eerste echte chicklit wordt. Ik houd jullie op de hoogte!

Op twitter las ik dat augustus de maand van het klassieke boek is, hier zullen jullie op mijn blog nog veel van horen. Bijvoorbeeld een nieuwe challenge..

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken