TBR Wrap Up

Juli Wrap Up & August TBR

Juli was een hele gekke maand voor mij.. Aan het begin van de maand zat ik in een enórme leesdip, zo erg dat ik echt alles liever deed dan lezen. Ik was een aantal weken op vakantie bij mijn vader en we hebben genoeg leuke dingen gedaan in plaats van lezen, maar toen ik terug bij mijn moeder thuis was, had ik weer behoefte aan lezen en dit heb ik dus ook weer gedaan!

Het eerste boek wat ik deze maand las, was Eleanor & Park van Rainbow Rowell. Ik vond dit boek een stuk leuker dan dat ik van tevoren had verwacht. Wat een lief en leuk boek was dit, ik ben erg blij dat ik hem heb gelezen!

In juni heb ik de hele Mortal Instruments-reeks kunnen kopen op het Boekenfestijn in het Engels, waardoor ik bijna gedwongen werd om de eerste drie delen te herlezen (die ik alleen in het Nederlands had gelezen) voordat ik door kan gaan met de rest van de serie. Vandaar dat ik City Of Bones van Cassandra Clare opnieuw heb gelezen. Ik kwam er moeilijk doorheen, maar God, wat zijn deze boeken goed zeg!

Toen las ik Het Meisje In De Trein van Paula Hawkins, de grootste reden van mijn leesdip. Dit boek werd zó erg opgehemeld op social media dat het wel extreem goed moest zijn, dacht ik. Maar helaas, ik kwam er niet goed doorheen. Ik wist eigenlijk al meteen hoe de vork in de steel zat en daardoor was de lol van het boek er voor mij een beetje af. De schrijfstijl was wel erg bijzonder, vandaar dat ik hem toch nog drie sterren heb gegeven. Het was ook niet vreselijk, maar ik had niet veel zin om het boek uit te lezen.

Daarna las ik Anna And The French Kiss van Stephanie Perkins, een super romantisch, zomers boekje wat mij toch wel erg goed heeft gedaan! Ik kan niet anders dan me aansluiten bij de rij dames die verliefd zijn op St. Clair! Ik gaf hem uit eindelijk vier sterren, omdat ik het wel behoorlijk cliché vond en het echt heel erg voorspelbaar was en soms was Anna iets te naïef, maar dan nog was het erg vermakelijk!

Toen las ik in één dag het eerste deel uit de Don Tillman-reeks: Het Rosie Project van Graeme Simsion. Ach wat vond ik dit boek fan-tas-tisch! Ik ben sowieso dol op boeken die geschreven zijn vanuit het perspectief van mensen die een bepaalde beperking hebben (als ik dit zo mag noemen) en ik vond het erg bijzonder om te lezen vanuit Don’s Asperger-brein. Overduidelijk één van mijn favorieten, kan niet wachten op het tweede deel!

Lobsters van Tom Ellen & Lucy Ivison was het volgende boek wat ik, ook binnen één dag, las. Ook dit was een boek met hoge verwachtingen en ik moet zeggen dat deze me ook een beetje tegenviel. Zo súpergrappig vond ik hem ook weer niet, en ja, hij was awkward, maar ik had wat meer diepgang gewild in het verhaal. Ik vond hem aan de andere kant dus wel lekker luchtig en ik heb ook heus wel genoten van het boek, maar het was geen top-read.

Als laatste las ik Meisje Vermist van Tess Gerritsen en ik was aangenaam verrast! Ik had nog nooit iets van haar gelezen en ik verwachtte die-hard thriller en dergelijke, maar ik vond het fijn dat er een vleugje romance en een groot deel detective/mysterie inzat! Ik ga zeker vaker boeken van haar lezen!

 

In augustus hoop ik iets meer te kunnen lezen dan in juli, maar zoals jullie weten, ben ik niet zo goed in TBR’s maken. Ik kies mijn boeken naar mijn humeur, dus het kan nog wel eens veranderen. Ik hoop in ieder geval deze vier boeken te lezen in augustus.

Als eerste hoop ik Tegenspel van Floortje Zwigtman te lezen, nadat ik deel 1 (Schijnbewegingen) uit zal lezen op 1 of 2 augustus. Deze trilogie lees ik als recensie-exemplaar en ik moet toch wel een beetje haast maken met deze reeks!

Daarna lees ik een ander exemplaar, namelijk De Schreeuwende Wenteltrap van Jonathan Stroud. Dit schijnt een nieuw YA/horror fenomeen te zijn die ik natuurlijk MOET lezen! Ik hoop dat dit boek net zo goed is als ik ervan verwacht!

Ook wil ik graag Onvoorwaardelijk van Colleen Hoover lezen, ook zo’n hype in boekenland. Dit boek is pas net verschenen in het Nederlands en ik ben er nog niet over uit of ik hem in het Nederlands of in het Engels ga lezen, maar ik hoop hem sowieso te kunnen lezen deze maand!

Als laatste hoop ik Lola And The Boy Next Door van Stephanie Perkins te kunnen lezen, het vervolg op Anna And The French Kiss. Dit boek vond ik leuk afgelopen maand en ik ben benieuwd hoe Perkins dit nieuwe verhaal gaat verweven met het vorige verhaal.

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

1 Reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken