TBR

January TBR

In het nieuwe jaar wil ik per maand zo’n zes boeken lezen, wat betekent dat ik 4 boeken in mijn TBR bespreek en 2 boeken ‘open laat’ voor als ik een nieuwe ingeving krijg of een fantastisch boek in de bibliotheek zie staan.

Ik wil dit jaar beginnen met het derde deel uit de Selectie-trilogie, namelijk De One van Kiera Cass. Ik vloog door de eerste twee boeken heen en ook dit boek (ik ben stiekem al begonnen in het vorige jaar) gaat erg goed. Ik verwacht deze héél snel uit te hebben.

Daarna ga ik verder aan het derde deel van De Kronieken Van De Onderwereld, Stad Van Glas van Cassandra Clare. Ik ben alleen echt heel dom geweest en heb (opnieuw) deel 2 uit de bibliotheek meegenomen, dus ik hoop dat deel 3 er wel ligt! Ik heb alleen niet echt de behoefte om verder te lezen, al vond ik deel 1 en 2 heel erg leuk vond. Ik hoop dat deel 3 me dus heel erg pakt meteen!

Ik wil als derde beginnen aan Cinder van Marissa Meyer, omdat deze serie zo hoog wordt aangeschreven en het is vaak dat ik deze boeken voorbij zie komen op BookTube bij de favorieten, dat ik denk dat ik hem toch wel echt moet gaan lezen nu!

En als vierde boek wil ik graag The Notebook van Nicholas Sparks lezen (in het Engels), omdat ik van de film echt moest huilen en ik hoop dat het boek minstens zo goed is. Dit is een optie voor mijn Reading Challenge-puntje ‘A book that made you cry’, gok ik.

Verder heb ik thuis nog Persepolis van Marjane Satrapi liggen, een graphic novel over een Iraans meisje wat vlucht voor de opstand en later terugkeert naar haar vaderland. Dit zou ook een heel goed boek moeten zijn, dus stiekem hoop ik deze ook op mijn lijstje van januari te zetten.

 

Welke boeken lezen jullie in januari?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken