TBR

Hello, 2016! + January TBR

GELUKKIG NIEUWJAAR! <3 Ik hoop dat jullie vannacht allemaal voorzichtig hebben gedaan met vuurwerk en gezellig met familie en/of vrienden waren en in ieder geval een leuke nacht hebben gehad!

En dan is het al weer 2016. Het derde jaar waarin ik (hopelijk) lekker veel ga lezen gaat beginnen en ik kan niet wachten! Ik heb mijn Hebban Reading Challenge & Goodreads Reading Challenge allebei gezet op 100 boeken en dat is voor mijn doen echt een enorme uitdaging, want dat betekent dat ik per maand ruim 8 boeken moet lezen… Maar ik hou wel van een goede uitdaging, dus we gaan het gewoon doen. 100 boeken, here we come!

Ik ga dit jaar werken met een TBR-jar omdat mijn boeken-koop-verslaving behoorlijk uit de hand begint te lopen, dus ik moet echt de boeken lezen die in mijn kast staan. Ik heb ze niet voor niets gekocht, toch? Per maand ga ik weer bekijken welke recensie-exemplaren ik heb liggen (want die hebben natuurlijk voorrang) en daarnaast haal ik wat boeken uit mijn TBR-jar en houd ik wat vrije keuzes.

In 2016 wil ik graag een aantal collecties beginnen of compleet maken: ik wil mijn Jojo Moyes-collectie compleet maken en verder sparen aan mijn Jonathan Stroud-collectie, maar ik wil ook graag beginnen aan mijn collecties van Nicholas Sparks en Colleen Hoover. Dit zijn vier auteurs die ik enorm kan waarderen en ik wil graag zo veel mogelijk boeken van hen in mijn bezit hebben!

Verder wil ik mijn blog bijhouden, maar niet te strak. Ik merk dat ik ruimte nodig heb, maar ik wil mijn blog zeker behouden. Ik vind het super om boeken te recenseren en om lekker te kunnen kletsen over boeken die ik heb gelezen. Heerlijk!

 

January TBR

In januari wil ik natuurlijk goed beginnen met mijn Reading Challenge en ik hoop daarom ook 9 boeken te kunnen lezen in januari.

Recensie-exemplaren:

 1. OntworteldOntworteld van Naomi Novik. Ik heb dit boek al bijna uit en het heeft me een hele tijd gekost, maar ik vind het zeker een mooi verhaal en ik hoop hem uit te lezen in januari!
 2. Liefdesbrieven aan de SterrenLiefdesbrieven Aan De Sterren van Ava Dellaira. Ook in dit boek ben ik al bezig en ook dit boek heeft me al een hele tijd gekost, maar deze maand ga ik hem uitlezen! Echt!

TBR-Jar:

 1. Day 21 (The 100, #2)The 100: Day 21 van Kass Morgan. Deel twee uit de The 100-trilogie! Ik las deel 1 met veel plezier, dus ik ben best benieuwd naar het tweede deel!
 2. Tunnels (Tunnels, #1)Tunnels van Roderick Gordon. Dit boek kocht ik eigenlijk als impuls op het boekenfestijn en ondertussen heb ik ook deel twee aangeschaft, maar ik heb geen idee of ik dit boek wel leuk ga vinden. Ik ben erg benieuwd!

Vrije Keuze:

 1. Dummie de mummie en de sfinx van ShakabaDummie De Mummie En De Sfinx Van Shakaba van Tosca Menten. Deze maand wil ik graag de hele Dummie De Mummie-reeks uitlezen. Dit zijn kinderboeken (ongeveer voor de leeftijd 8-12 jaar) en ik hou nou eenmaal van kinderboeken. Deel 1 en 2 las ik vorige maand al uit, deze maand ga ik voor de andere vier boeken. Ze lezen lekker snel weg, dus het lijkt me geen probleem!
 2. Dummie de mummie en het masker van Sebek-RaDummie De Mummie En Het Masker Van Sebek-Ra van Tosca Menten.
 3. Dummie de mummie en de dans van de cobra (Dummie de mummie, #5)Dummie De Mummie En De Dans Van De Cobra van Tosca Menten.
 4. Dummie de mummie en de ster Thoeban (Dummie de mummie, #6)Dummie De Mummie En De Ster Thoeban van Tosca Menten.
 5. The 5th Wave (The 5th Wave, #1)The 5th Wave – Rick Yancey. Op 28 januari komt de verfilming van dit boek uit (met Chloë Grace Moretz, yay!) en aangezien ik de gewoonte heb om altijd het boek te lezen voor ik de verfilming kijk, moet ik deze maand dit boek echt wel lezen!

Heb jij boekige voornemens voor 2016? En wat ga jij lezen in januari?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Ik moet Liefdesbrieven aan de sterren ook nog steeds lezen! Verder ben ik groot fan van de boeken van Colleen Hoover, dus die kan ik je zeker aanraden om snel te lezen 🙂

  • Gelukkig, ik dacht echt dat ik de enige was die Liefdesbrieven nog niet had gelezen, haha! Ik hoor er zo veel goede dingen over, maar het pakt me nog niet genoeg om door te lezen.. Ik heb van Colleen Hoover nu Sterrenhemel en Onvoorwaardelijk gelezen en die vond ik beide super, dus ik ga snel beginnen aan de rest. Ik kan vooral niet wachten op November 9! <3

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken