Reading Challenge

Happy New Year! + Leesdoelen 2017

HAPPY NEW YEAR!! Natuurlijk wens ik jullie allen een gezond, gelukkig en vooral boekig 2017!

 

Ik begin het nieuwe jaar optimistisch. Je hebt mijn nieuwe website kunnen vinden als je dit leest, dus je zult begrijpen dat ik enorm opgelucht ben dat alles werkt en dat ik ook wel een beetje trots ben op hoe hij is geworden. Bij een nieuw jaar, een nieuwe website, horen natuurlijk ook (lees)doelen. Ik heb er … voor mezelf opgesteld, lees je mee?

Doel 1: 4 blogposts per week plaatsen

Er komen zo veel leuke, nieuwe rubrieken en posts online in het komende jaar, dus daarover ben ik al heel erg tevreden! Mijn blogdoel is dus ook überhaupt om de website draaiende te houden natuurlijk, het liefst met minimaal 4 berichten per week. Zoals jullie weten werk ik met ups en downs, de ene tijd blog ik meer dan de andere tijd, dus 4 berichten per week is een mooi doel!

 

Doel 2: 100 boeken lezen in 2017

Het afgelopen halfjaar heb ik 64 boeken gelezen (dus gemiddeld iets meer dan 10 boeken per maand) en als ik deze trend voortzet, zal ik aan het einde van 2017 meer dan 120 boeken lezen. Nu moet ik wel een beetje een slag om de arm houden, want ook dit gaat met ups en downs, maar ik hoop minimaal 100 boeken te lezen in 2017.

 

Doel 3: ‘De drie grote series’ lezen

*confession time*… Ik moet nog steeds de Harry Potter-reeks uitlezen (boek 5, 6 en 7) en ik moet nog BEGINNEN aan de boeken van Sarah J. Maas. Ik wil dus graag aan het einde van 2017 de HP-boeken, de Throne Of Glass-serie en de ACOTAR-serie hebben gelezen. Moet toch lukken, met 100 boeken op de teller?

 

Dit waren ze dan, mijn drie doelen voor 2017! Geen lang lijstje, wel een belangrijk lijstje. Wil je op de hoogte blijven van mijn leesdoelen? Meldt je dan rechts van dit bericht aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief van Coffee ‘nd Cookie!

 

Wat zijn jouw leesdoelen voor 2017?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

3 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken