Personal Achievements Reading Challenge

Happy 2015 (+ Challenges)

Gelukkig 2015! :D:D:D

Natuurlijk staat dit jaar weer helemaal in het teken van lezen bij mij! En ik zou mezelf niet zijn als ik al lang van te voren had gepland wat ik wil met dit hele nieuwe jaar! Naast het bedenken van nieuwe challenges heb ik ook nagedacht over boeken en reeksen die ik écht wil lezen en schrijvers van wie ik écht een of meerdere boeken wil lezen dit jaar. En dat is nog lastig, aangezien ik niet van tevoren wist wat ik zou uitlezen in 2014 en waar ik dan zin in zou hebben. Ik ben dus benieuwd of dit ook het hele jaar door goed blijft gaan!

Ik doe dit jaar mee aan de Popsugar Readingchallenge:

Get a head start on your New Year's resolution to read more books with our 2015 reading challenge!

Dit zijn in totaal 50 boeken en ik hoop ze echt allemaal te doen.

Mijn Goodreads Reading Challenge staat dit jaar (weer) op 80 boeken, want ik heb in 2014 81 boeken gelezen en ik hoop dat ik dat in ieder geval kan evenaren, maar liever nog kan overstijgen!

Ik heb een klein opzetje welke boekenreeksen ik (uit) wil lezen:

 • Vijftig Tinten – E.L. James [nog 2 boeken]
 • Kronieken Van De Onderwereld – Cassandra Clare [nog 4 boeken]
 • De Selectie – Kiera Cass [nog 1 boek]
 • Het Lied Van IJs En Vuur – Georde R.R. Martin [7 boeken]
 • Mara Dyer – Michelle Hodkin [3 boeken]
 • Academicus Vampyrus – Richelle Mead [nog 2 boeken]
 • Lunar Kronieken – Marissa Meyer [3 boeken]
 • Gemma Doyle Serie – Libba Bray [4 boeken]
 • Harry Potter – J.K. Rowling [nog 5 boeken]
 • Percy Jackson – Rick Riordan [5 boeken]
 • Touching Juliette – Tahereh Mafi [nog 2 boeken en 1 novella, misschien 1 boek herlezen]
 • Throne Of Glass – Sarah J. Maas [3 boeken]

 

En als laatste wil ik jullie een belangrijke mededeling doen:

Ik ga mijn blog iets anders gebruiken! Ik ga hier alleen mijn wrap-ups en TBR’s plaatsen en wat boekgerelateerde dingen. Ik ga mijn recensies vooral op Goodreads plaatsen, of ik moet iets heel bijzonders te vertellen hebben over een boek. Ik vind bloggen héél leuk, maar ik mis gewoon de tijd. Ik hoop dat jullie dit oké vinden!

 

Ik wens jullie allemaal een fantastisch boekig nieuw jaar en natuurlijk heeel veel geluk en gezondheid!

 

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

1 Reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Natuurlijk is dat ok. Je moet vooral zien dat je alles op een leuke manier kan blijven bolwerken, zonder het plezier in het bloggen te verliezen. Hopelijk lukt dat je op deze manier.

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken