Giveaway

Giveaway – Surprise Chicklit!

HIEP HIEP HOERA! Mijn blog bestaat deze maand precies één jaar! Er zijn een heleboel veranderingen geweest op mijn blog, zowel zichtbaar als onzichtbaar, maar ik ben erg blij met hoe hij nu is. Dit jaar heb ik de Coffee ‘nd Cookie-facebookpagina geopend en ook Twitter heeft een nieuwe start gekregen.

Om dit jubileum met jullie te vieren, heb ik een weggevertje bedacht. Ik ben geïnspireerd door de blog van Amy, dus neem vooral een kijkje op haar blog! Het leuke aan deze giveaway is namelijk dat ik nog niet vertel welk boek je kunt winnen!

Zoals jullie kunnen raden, gaat het om een Chicklit. Voor mensen die hier niet bekend mee zijn: dit zijn over het algemeen vrouwenboeken met een goede dosis humor en liefde. Bekende schrijvers in dit genre zijn Chantal van Gastel, Lisette Jonkman, Lindsey Kelk, Jill Mansell, etc. Om je nog een kleine hint te geven, staan een aantal specificaties op de foto hier onder:

2015-02-03 12.20.31

Ik zou zeggen: VEEL SUCCES! Klik hieronder op de Rafflecopter (ook als je hier niet bekend mee bent, dan wijst het zichzelf. Mocht het niet lukken, dan kun je me altijd een berichtje sturen!), een berichtje met een geldig emailadres is verplicht, de rest is optioneel om meer kans te maken. Je hebt tot 10 februari 23:59 de tijd! Daarna maak ik de winnaar bekend.

 

a Rafflecopter giveaway

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

4 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken