Friday Reads

Friday Reads #9

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

25393301

Ik ben op dit moment op vakantie in Parijs, waardoor ik wat minder lees dan ik normaal zou doen. Ik heb immers genoeg andere mooie dingen te bezoeken! Nu was ik van plan om The Little Paris Bookshop van Nina George te gaan lezen tijdens mijn trip (want hoe leuk is dat, Paris in Paris), maar ik moest eerlijk zijn tegen mezelf en eerst wat recensie-exemplaren lezen, want anders kom ik echt in de knoei.

 

30051416

Op mijn reis naar Parijs (haha, dat rijmt) heb ik Mislukt mee van Iris Boter. Dit boek mag ik recenseren voor Best of YA en ik sprong een gat in de lucht toen hij binnenkwam! Het is een dun boekje, dus ik neem aan dat ik hem uit heb tegen de tijd dat ik morgenavond weer terugkom!

29740398

Daarnaast heb ik De Kroon van Kiera Cass meegenomen, voor als ik Mislukt heel snel uit heb. De Kroon zou ik in 1 dag kunnen lezen (weet ik uit ervaring van de andere delen), dus wie weet dat ik deze morgen ook wel uitgelezen heb. Ik vind de serie niet fantastisch, maar ik wil nu wel graag weten hoe hij afloopt!

25798343

Als deze twee boeken uit zijn, begin ik aan een dikkerdje: De Paladijnse Voorspelling van Mark Frost. Met 600 bladzijden vind ik dit echt wel een dik boek, maar ik hoop hem binnen een weekje wel uit te hebben. Misschien zelfs al met de volgende Friday Reads!

30792529

Ik reis volgende week weer flink, dus om mijn rug te ontzien, zal ik een dunner boek meenemen dan De Paladijnse Voorspelling! In mijn tas zit namelijk Het Bloed Kruipt van Stuart Neville. Ik doe mee aan de blogtour van dit boek en tegen de tijd dat de blogtour online komt, heb ik het boek hopelijk al uit!

29908464

En omdat ik het nog niet druk genoeg heb, begin ik deze week nog een boek (en hopelijk kom ik daar heel ver mee!). Voor de Chicklit-leesclub lees ik Phobos van Victor Dixen. Dit boek zie ik overal voorbij komen en ik kan echt niet wachten om hem te lezen, yayayay!

 

Wat lees jij deze week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

1 Reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken