Friday Reads

Friday Reads #8

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.
Mijn planning liep vorige week een beetje in de soep.. Orana kostte me heel veel tijd om te lezen en daardoor schoten de andere twee boeken er bij in, maar ik ga met goede moed het nieuwe weekend en de daarna komende week in, dus hopelijk krijg ik deze week mijn planning wel rond!

31423929

Allereerst hoop ik morgen Dark Matter van Blake Crouch uit te lezen. Dit boek is tot nu toe heel verrassend en ik ben enorm benieuwd naar de ontknoping, dus ik verwacht geen problemen bij het uitlezen van dit boek!

31349626

Zaterdag kan ik dan beginnen in Dumplin’ van Julie Murphy, een ebook dat ik voor uitgeverij Moon mag lezen en recenseren. Ik kijk al maanden uit naar dit boek, al sinds de verschijning in het Engels, dus de verwachtingen zijn flink hoog! Ik heb dit weekend veel reizen op de planning staan, dus hopelijk lees ik dit boek zondagavond uit.

29740398

EINDELIJK! De Kroon van Kiera Cass is beschikbaar in de bibliotheek! Ik heb er lang op moeten wachten, maar eindelijk kan ik de ontknoping van de Selectie lezen en ik kan niet wachten. Ervaring leert dat ik de boeken van De Selectie binnen no-time uitlees, dus ik denk dat ik dit boek voordat ik op vakantie ga naar Parijs (woensdag) wel uit kan lezen! 

25393301

En terwijl ik in Parijs zit, wil ik natuurlijk een boek in stijl lezen: The Little Paris Bookshop van Nina George zal in mijn koffer zitten deze reis. Ik verwacht niet veel te kunnen lezen op de trip, dus ik ga er van uit dat ik dit boek op zaterdag, als ik weer terug kom, uit zal lezen.
Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken