Friday Reads

Friday Reads #71: 4-day readathon

Vandaag gaat de Friday Reads net iets anders dan anders. Ik ben vanochtend begonnen met een vier daagse readathon die ik voor mezelf heb gemaakt: een readathon waarbij ik in vier dagen mijn best doet om alle boeken die ik op dit moment aan het lezen ben, uit te lezen. Door mijn verhuizing en andere drukke dagen de afgelopen week, ben ik amper aan lezen toegekomen en ben ik in verschillende boeken begonnen. Het is nu zaak om deze boeken ook echt uit te lezen, in plaats van ze te laten liggen tot ik ze ben vergeten en opnieuw moet beginnen. Vandaag vertel ik je graag wat ik ga lezen de komende vier dagen. Hierbij zeg ik nog: het lijkt ambitieus, maar ik ben in vrijwel alle boeken al gevorderd en daardoor zijn het minder lange stukken die ik moet lezen.

Ik ben nu al eeuwen bezig in Vergeet Me Niet van Julia Heaberlin. Ik begon deze in de eerste of tweede week van mijn vakantie en we zijn dus nu drie of vier weken verder en hij is nog niet uit. Ik ben er al in begonnen, dus als ik er even voor ga zitten, kan ik dit boek snel uitlezen. Dat gaat een deze dagen dus gebeuren!

Op de een of andere manier wil het niet vlotten met Koninginnen van Kendare Blake. Ik kreeg de tip om door te lezen tot ongeveer bladzijde 125, omdat het vanaf daar beter zou worden. Nu moet ik nog wel tot die bladzijde komen. Als ik daar aankom, schijnt het dat het boek voorbij lijkt te vliegen. Dat kan ik zeker wel gebruiken. Het boek is zeker niet slecht, maar wel een beetje droge stof nog op dit moment.

De Overlevenden van Alexandra Bracken heb ik al véél te lang laten liggen door verschillende persoonlijke omstandigheden en nu is de film ondertussen al in de bioscoop. Ik moet en zal dit boek dus uitlezen de komende dagen, want ik wil de film gaan zien en de vervolgdelen lezen. Ook hier heb ik al aardig wat bladzijden van gelezen.

Het boek waar ik op dit moment het verst mee ben, is mijn luisterboek: Grote Kleine Leugens van Liane Moriarty. Het voordeel is dat ik met de verhuizing veel tijd had om luisterboeken te lezen, omdat ik veel moet in- en uitpakken. Ik las deze week Lockwood 4 ook al uit als luisterboek en ook dit boek schiet mooi op. Met een beetje geluk is dit boek sowieso vandaag uit.

Ik ben begonnen in De Eigenzinnigheden Van Leah Burke van Becky Albertalli, omdat ik daar over anderhalve week een leesclub van heb. Ik ben altijd gek op Becky’s boeken en ik weet dat ik er echt doorheen vlieg, dus ik ben niet bang dat ik dit boek niet ga redden. Ik kijk hier enorm naar uit!

Als laatste hoop ik een begin te maken met Een Jaar Met Jou van Julia Whelan. Deze roman van Harper Collins klonk me fantastisch in de oren en ik mag hem recenseren. Ik verwacht dit boek niet uit te kunnen lezen (want al met al heb ik maar vier dagen…), maar ik hoop hem dan toch dinsdag of uiterlijk woensdag uit te lezen, zodat ik meteen de recensie kan schrijven.

 

Wat lezen jullie dit weekend? Houden jullie soms ook readathons voor jezelf om je leesflow te stimuleren?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken