Friday Reads

Friday Reads #70

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Ik ben een tijdje ‘off the radar’ geweest, maar ik heb ondertussen weer een beetje meer tijd om te lezen! Ik zal laten zien welke boeken ik de afgelopen week heb gelezen en welke boeken ik dit Paasweekend ga oppakken!

De afgelopen week (ongeveer) las ik Schaduwzwart van Sebastien de CastellBloed En Beenderen van Tomi Adeyemi en Takla Makan van Petra Nouns. De eerste twee boeken waren een vijf van de vijf sterren-boek voor mij, ik heb compleet genoten van die twee verhalen. Heerlijk om zo uit mijn leesdip te kunnen komen, zeg! Takla Makan was voor mij geen 5-sterren boek, maar het was ook zeker niet slecht. Heel anders dan de meeste boeken die ik lees en daardoor ook een boek dat lang in mijn gedachten zal blijven. De drie recensies voor deze boeken staan ondertussen online!

De komende vier boeken lees ik op dit moment allemaal (thanks, leesdip), maar het boek waar ik echt bijna bijna mee klaar ben, is het manuscript van Het Dodenhuis van Sarah Pinborough. Dit boek lees ik alvast voor de Boekentijgers-leesclub en ik ben er ontzettend gelukkig mee. Wel een beetje anders dan ik had gedacht, maar ik denk alleen maar positiever!

Ook ben ik bezig in Onder De Huid van Sara Flannery Murphy, een boek waar ik al maanden naar uitkeek. Deze semi-scifi roman is zo bijzonder en uniek, ik geniet ontzettend van het verhaal. Ik hoop dit boek dit weekend uit te lezen of in ieder geval een heel stuk verder te lezen dan tot nu toe!

Dat ik hem nog niet uit heb, is een wonder, want ik lees Geheimen van Erin Watt. Normaal lees ik deze boeken in één of twee dagen uit, nu laat het even op zich wachten. Toch ben ik blij als ik dit boek af en toe kan oppakken om de wat serieuze boeken even de das om te doen. Ik hou hier zo van!

Ik ben al maanden bezig in De Overlevenden van Alexandra Bracken en ik vind het fantastisch, maar ik krijg het niet voor elkaar hem achter elkaar uit te lezen. Kennelijk heeft dit boek bij mij wat meer tijd nodig dan andere boeken. Prima, toch? Zolang ik er maar van kan genieten, want het is fantastisch!

 

Wat las jij de afgelopen week en hoe ga jij je Paasweekend inplannen?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken