Friday Reads

Friday Reads #7

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

16096824

Ik ga vandaag A Court Of Thorns And Roses van Sarah J. Maas uitlezen! Het gaat eindelijk gebeuren mensen, jawel, jawel. Het boek dat iedereen al gelezen heeft en waar iedereen gek van is, is eindelijk aan de beurt bij deze boekengek. Ik ga lekker nog niet vertellen wat ik er van vond, want dat kunnen jullie binnenkort lezen in mijn recensie!

 

27202536

Ik hoop morgen het andere boek te lezen waar ik op dit moment mee bezig ben, Orana: Verzetsdaden van Benjamin de Rooij. Ik schaam me diep dat ik dit boek nog niet heb gelezen, want Benjamin vroeg me al lang gelezen om hem te lezen. Maar het is nu eindelijk aan de gang en ik ga ook zo snel mogelijk een recensie online zetten, zodat jullie te weten komen wat ik vind van dit boek!

 

17234659

Daarna ga ik beginnen in Ten Thousand Skies Above You van Claudia Gray. Ik las deel 1 met veel plezier, maar dit deel heeft veel te lang op zich laten wachten. Met een beetje geluk heb ik dit boek dinsdag uit en kan ik me dan vast opmaken voor deel drie, die in november uit komt!

 

 

Dark Matter

En midden in de week begin ik aan Dark Matter van Blake Crouch. Dit boek mag ik recenseren voor uitgeverij Karakter en ik kan echt niet wachten, want dit boek schijnt een mengelmoes te zijn van vrijwel alle genres die je maar kan bedenken. Men is zo enthousiast en ik hoop dat dit echt het boek is wat ze omschrijven, want dan kan ik echt niet wachten!

 

Wat lees jij deze week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken