Friday Reads

Friday Reads #69

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Ha ha ha. Ik heb afgelopen week geen enkel boek gelezen. De leesdip heeft me dus nog steeds te pakken en ik heb het vrij druk met alles behalve lezen, dus ik moet nog even hernieuwde moed krijgen. Hopelijk heb ik dit weekend meer tijd om te lezen en kan ik serieus beginnen aan mijn reading challenge van 2018.

Ik ben bijna klaar met Grey van E.L. James en daarna begin ik aan Donkerder, deel twee. Ik ben tot nu toe niet heel erg tevreden, het heeft voor mij amper toevoeging op de eerste trilogie, maar ik lees gestaag door. Het zijn nou eenmaal lekker weglezende boeken, dus mij hoor je verder niet klagen!

Ik ben begonnen in Tem Je Geest van Ruby Wax, een non-fictieboek over geestelijk welzijn. Soms gaan mijn gedachten alle kanten op en daarom zou dit boek me veel hulp kunnen bieden. Vaak is een non-fictieboek wat lastiger om door te lezen, dus ik heb hem op dit moment als voor er bij genomen. Hopelijk lees ik hem deze week wel uit!

Om een leesdip tegen te gaan, lees ik graag dunne boeken. Eén daarvan wordt Paard Paard Tijger Tijger van Mette Eike Neerlin. Dit boek viel deze week op de mat en ik ben er heel benieuwd naar. Ik ben gek op China en alles wat er met dat land te maken heeft, dus toen ik hoorde dat dit boek invloeden van de Chinese taal bevat, werd ik gelukkig. Ik ben heel benieuwd!

Nog een dun boekje, is Schroot van Danny de Vos. Dit boek lees ik voor Chicklit.nl en ik hoop hem deze week al te kunnen recenseren. Ik weet weinig over dit kinderboek, maar negen van de tien kinderboeken bevallen me wel. Ik maak me hier dus ook zeker geen zorgen om!

Als laatste, hoe kan het ook anders, staat Vind Mij van J.S. Monroe nog op mijn lijst. Het is écht een prima boek, maar ik weet niet waarom het me gewoon niet lukt. Hij mag ondertussen toch echt wel uitgelezen worden, vind ik.

 

Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken