Friday Reads

Friday Reads #68

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Ik ben op dit moment nog bezig in Vind Mij van J.L. Monroe. Ik vind het tot nu toe heel tof, maar ik lees er niet zo snel doorheen. Ik heb ook een drukke week achter de rug (drukker dan ik had verwacht!), dus het is niet zo gek dat hij nog niet uit is. Ik hoop hem ergens deze week uit te lezen, maar ik ga ondertussen vast beginnen aan andere boeken om mijn leesflow te behouden.

Twee van die voorbeelden zijn Grey en Donkerder van E.L. James. Ik recenseer Donkerder voor Chicklit.nl, dus ik begin eerst nog even in Grey. Ik weet van deze boeken dat ze heel snel lezen en ik ken natuurlijk het verhaal al, doordat ik de boeken door de ogen van Ana al heb gelezen, dus ik denk dat dit mooie boeken zijn om mijn leesflow mee op te pakken.

Ook wil ik graag Hot Mess van Lucy Vine lezen, zoals ik vorige week ook al zei. Het lijkt me een heerlijke contemporary, iets waar ik op dit moment gewoon echt behoefte aan heb. Het moet even lekker weg te lezen zijn, niet te veel over nadenken, gewoon lezen. Ik houd er van!

Als laatste denk ik dat ik Showstopper van Haley Barker alvast oppak. Hij komt pas over ongeveer een maand uit, maar hij kwam al binnen als leesexemplaar en ik kan echt niet wachten! Hij schijnt heel tof te zijn voor fans van The Hunger Games en eh duh?! Daar hield ik ontzettend van. Ik denk dat dit boek misschien wel één van mijn favorieten van het jaar gaat worden.

 

Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken