Friday Reads

Friday Reads #67

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Als het goed is, lees ik vandaag The Lightning Thief van Rick Riordan uit. Dit is een re-read voor mij, ik las hem in 2015 al eerder. Toen kon het me nog niet echt boeien, maar ik gok dat dat nu een ander verhaal gaat zijn. Eind januari (de 28ste, om precies te zijn) is er een Percy Jackson-dag in Leiden waar ik natuurlijk bij zal zijn, dus het leek me op zijn minst handig om één boek gelezen te hebben. Misschien lees ik verder in de serie deze maand, misschien laat ik het nog even voor wat het is.

Daarna begin ik eindelijk in Vind Mij van J.S. Monroe. Ik weet het. Dit boek heb ik veel te lang voor me uitgeschoven. Maar ik ben eindelijk weer in de thriller-modus en ik ga hem nu gewoon lezen, geen enkel excuus meer mogelijk. Het scheelt dat ik dit weekend bij mijn vader logeer, waar ik vaak op mijn e-reader lees, en ik heb ook het ebook van dit boek. Win-win!

Maandag begin ik in Alter Ego van Marissa Meyer. Ik ben één van de weinigen die nog niet de hele Lunar-serie heeft gelezen (ik las Cinder ook in 2015, geloof ik), maar dit boek spreekt me op het moment wat meer aan. Ik ga hier eigenlijk redelijk blind in, ik heb maar een paar reacties gelezen en die waren positief, dus ik hoop dat dat bij mij net zo het geval gaat zijn.

Het laatste boek wat ik komende week zal oppakken, zal vanaf woensdag Hot Mess van Lucy Vine zijn. Ook dit boek ligt al véél te lang op de stapel, maar maakt mijn diverse leesweek compleet. Ik heb een fantasy, een thriller, een sci-fi (-ish?) en een contemporary. Hot Mess zou zo maar één van mijn favoriete contemporaries/romans kunnen worden, dus het is niet zo gek dat ik hier enorm naar uitkijk.

 

Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Nog de beste wensen voor 2018!
    In mijn ogen heb je niet ‘gefaald’ . Het is een doelstelling..tenminste voor mij en daar blijft het bij.. Niet gehaald, nou jammer dan..
    Heb net het boek Grime uit en ben nu het boek Het college 1 – Onderbuik aan het lezen.

    • Jij ook de beste wensen! Dank je wel voor je kijk op de TBR. Ik hoop dat Onderbuik je goed bevalt! (:

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken