Friday Reads

Friday Reads #66: Goodreads Challenge 2017

Vandaag doen we het een beetje anders bij de Friday Reads. Natuurlijk vertel ik jullie straks wel in het kort welke boeken ik ga lezen de komende week, maar ik wil vandaag ook een beetje vertellen over mijn Goodreads Reading Challenge van 2017. Dit doel stond namelijk op 100 boeken en ik mag heel feestelijk mededelen dat ik het heb gehaald! IK HEB GEWOON IN IEDER GEVAL 100 BOEKEN GELEZEN DIT JAAR! Ik kan niet ontkennen dat ik best wel een beetje trots ben en dat ik 100 boeken toch een behoorlijk groot aantal vind. Ik liet mijn zusje vijf random nummers tussen de 1 en 101 kiezen en die nummers staan gekoppeld aan boeken die ik dit jaar las. Die vijf boeken licht ik vandaag even kort toe!

13: Onverschrokken – Lesley Livingston

Onverschrokken zit toch voor altijd een beetje in mijn hart. Het was het eerste boek dat ik las voor de Boekentijgers-leesclub en Lesley was de eerste auteur waar ik compleet gek op werd tijdens YALFest zonder dat ik haar daarvoor kende. Het boek was ontzettend tof en ik kijk uit naar het vervolg komend jaar!

29: Het Geheugenboek – Lara Avery

Het Geheugenboek was een boek waar ik veel verwachtingen van had door alle recensies met heftige emoties en dat viel me uit eindelijk een beetje tegen. Toch is dit een boek wat me het hele jaar is bijgebleven en wat ik misschien nog eens op ga pakken. Ook kijk ik uit naar nieuwe boeken van Lara Avery!

45: In Het Water – Paula Hawkins

Dit boek was dit jaar natuurlijk wel een belangrijke: na het succes van Het Meisje In De Trein had Paula een flinke eer hoog te houden. Ik was zelf niet zo’n fan van Het Meisje, maar dit boek sprak me meer aan. Ik las hem en ik vond hem fantastisch. Dit zijn de thrillers waar ik van houd: een groot mysterie, veel verschillende perspectieven en steeds een beetje meer te weten komen van het verhaal. Heerlijk!

75: Stilte – Mia Sheridan

Mijn verwachtingen van Stilte waren heeel erg hoog en het heeft het voor een deel waargemaakt. Ik hoorde enorm goede verhalen over dit boek en het is ook echt ontzettend tof, maar door die goede reacties, had ik er te veel van verwacht. Ik hoop daarom dat je dit boek oppakt en er neutraal naar kijkt, dan kan het zomaar zijn dat je hem heel erg tof gaat vinden!

99: Voor Ik Je Loslaat – Marieke Nijkamp

Een hele recente read: Voor Ik Je Loslaat. Ik las hem midden december uit en ik vond hem heel sterk. Marieke schrijft heel erg prettig, zoals we al konden ervaren in 54 Minuten. Dit boek is wel een hele andere tak van sport, maar dat is niet te merken aan de kwaliteit. Dit boek pakte me niet zoals 54 Minuten dat deed – dat komt ook omdat dit boek een minder actueel heftig thema heeft -, maar toch vond ik dit een heel fijn boek om te lezen!

 

 

En dan nu over tot de orde van de dag: ik lees vandaag hopelijk The White Rose van Amy Ewing uit. Dan kan ik mooi dit weekend voor Kerst beginnen aan Phobos³ van Victor Dixen. Die verwacht ik zondag uit te hebben. De Kerstdagen kom ik door met Spiegel van Cara Delevingne en In Het Diepe van Estelle Maskame. Met een beetje geluk lees ik tussendoor ook nog Blokkenjongen van Keith Stuart.

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken