Friday Reads

Friday Reads #65

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Twee weken geleden zei ik nog heel mooi dat ik de leesflow weer aan het oppakken was: in de tussentijd heb ik één boek gelezen. Kennelijk gaat het dus nog niet zo lekker, moet ik zeggen. Ik zit in een echte leesdip: ik heb het druk en ik lijk véél belangrijkere dingen te doen te hebben dan lezen. Daarnaast ben ik nog steeds vaak ziek en kán ik ook letterlijk niets lezen. Nu we richting de feestdagen gaan, hoop ik toch nog wat op te kunnen pakken. We hebben nog een halve maand, dus ik moet nog best wel wat kunnen lezen.

Ik begin vandaag in Zwarte Lieveling van Suzanne Koster. Ik vond Lege Kamers van haar heel tof (lees hier mijn recensie) en daarom verwacht ik ook wel wat van dit boek. Suzanne schrijft fijn en kaart belangrijke, psychologische thema’s aan. Haar boeken zijn van die boeken waar je je volledig in kan verliezen, maar waar je ook de ernst van de situatie uit begrijpt. Kan niet beter, lijkt me.

Daarna begin ik aan The White Rose van Amy Ewing, deel twee in The Jewel-serie! Ik vond deel één (The Jewel, lees hier mijn recensie) fantastisch, vijf sterren waardig, en ik kon niet wachten op deel twee. It’s here! De cover is weer ontzettend mooi en ik verwacht veel van het verhaal. Hij is niet zo dik als ik verwachtte, maar dat komt voor nu wel goed uit. Ik heb wat dunne, snelle boeken nodig om weer te gaan lezen.

Hopelijk kan ik dan de moed vinden om te beginnen aan Phobos³ van Victor Dixen. Ik was een beetje bang geworden door alle goede recensies én doordat het boek nogal wat bladzijden heeft (mompelt iets over dat ik dunne boeken nodig heb…). Toch verwacht ik niet dat dit boek me teleur gaat stellen, aangezien ik de eerdere delen echt fantastisch vond. Het is tijd voor de waarheid…

Het volgende boek op de lijst is Spiegel van Cara Delevingne en Rowan Coleman. Ook hier hoor ik héle goede verhalen over. Tijdens de aankondiging van dit boek was ik wat sceptisch, want Cara die opeens ook kan schrijven? Hmm.. Maar ondertussen ben ik ontzettend nieuwsgierig geworden en verwacht ik dat dit boek me best wel gaat verrassen. 

Als laatste deze week (ja, we zijn optimistisch) staat In Het Diepe van Estelle Maskame op de planning. Ook dit is een ‘lekker boek voor tussendoor’, niet al te dik en niet al te zwaar. Contemporaries: I love you. Estelle schrijft heerlijk en is ook nog eens een heel leuk persoon, dus ik ga er met goede moed in!

 

Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken