Friday Reads

Friday Reads #64

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Ik ben terug! Ik heb rond mijn operatie vrijwel niets gelezen, maar ik begin de leesflow weer een beetje op te pakken en dat wil ik graag zo houden. Ik heb op het moment van typen (een dag voor de publicatiedatum) 97 boeken gelezen, wat inhoudt dat ik nog maar 3 boeken moet om mijn Goodreads-challenge te halen. Ik ben ontzettend blij met dit aantal! We hebben nog een maand te gaan, dus dat moet 100% lukken. December is altijd een fijne maand voor mij om te lezen, dus misschien gaan we wel richting de 110 boeken… Deze boeken pak ik in ieder geval de komende week op:

Ik begin in mijn eerste recensie-exemplaar van Chicklit.nl van deze reeks: Spelen Met Vuur van Olivia Lewis. Dit is het eerste deel in de King-serie. Er staat al op vermeld dat het een erotische roman is en ook de cover doet dat natuurlijk vermoeden… Ik ben in ieder geval reuze benieuwd. Olivia Lewis is een pseudoniem van een Nederlandse schrijfster en ik heb geen flauw idee wie het is. Tof!

Daarna het tweede boek voor Chicklit.nl: Phobos³ van Victor Dixen. Yesss! Ik vond de eerdere delen van Phobos echt fantastisch, dus ik ben heel blij dat ik dit pareltje in handen heb. Hij ziet er prachtig uit en hij heeft veeeel bladzijden (meer dan vijfhonderd!), dus met recht een aanwinst voor in de boekenkast. Waarschijnlijk ben ik de komende tijd weer helemaal in de ban van deze boeken.

Dan is het tijd voor deze toffe thriller, Vind Mij van J.S. Monroe. Deze stond al lange tijd op mijn nog-te-lezen-lijstje en ik ben er zelfs al eens aan begonnen, maar ik kon hem maar niet verder lezen. Nu is het een mooi moment en ik denk dat ik er van ga smullen. De cover is in het echt sowieso al prachtig, dus er naar kijken moet geen probleem zijn!

Deel twee van The JewelThe White Rose van Amy Ewing, is het boek wat dan volgt. Ik was verliefd op The Jewel, het was zelfs één van de beste boeken die ik in 2016 las, dus mijn verwachtingen zijn behoorlijk hoog voor dit vervolgdeel. Ik ben in ieder geval ook fan van het theetje wat ik hierbij heb gemaakt, dus ik heb sowieso iets gepast om erbij te drinken.

Het laatste boek op de lijst deze week is Zwarte Lieveling van Suzanne Koster. Ik zei al in mijn bookhaul dat ik deze cover echt prachtig vind (wat is dat toch met de covers deze week?) en dat hij steeds blijft trekken als ik voor mijn boekenkast sta. Snel aan beginnen, dus! Een heftig, maar mooi boek, lijkt me.

 

Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Ik ben benieuwd naar Phobos3! Persoonlijk vond ik boek twee een stuk minder goed dan boek één, dus ik hoop dat het derde deel dan weer veel spannender wordt 😀

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken