Friday Reads

Friday Reads #63

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Ik ben op dit moment druk bezig met (de voorbereidingen van) mijn operatie, dus de boeken die ik vandaag bespreek zijn de boeken die ik op de planning heb staan voor de komende week. 100% zeker of ik deze boeken lees, kan ik dus niet zijn, maar ik wil het wel heel graag.

Eerst lees ik het laatste beetje van Levensbloed van Gena Showalter uit. Ik ga nog niet te veel verklappen over wat ik van dit boek vind, want dat vertel ik jullie graag later in mijn recensie. Toch durf ik te zeggen dat ik dit best wel leuk vind en dat ik zeker van dit boek geniet. Later meer, dus!

Daarna begin ik in Spelen Met Vuur van Olivia Lewis, een boek dat ik voor Chicklit.nl mag recenseren. Dit is een erotische roman en dat kan ik zo op z’n tijd best waarderen, dus ik denk dat het voor een welkome afwisseling zorgt in de stapel boeken die er ligt. De recensie van dit boek zal hier dus niet verschijnen, maar met de tijd wel op Chicklit.nl. 

Ik ga deze week The Jewel van Amy Ewing herlezen, omdat ik dit één van de beste boeken van vorig jaar vond en ik merkte dat veel informatie was weggezakt. Ik las er toen heel snel doorheen, dus ik hoop dat ook deze keer te mogen doen. De novella, Opgesloten, herlees ik niet, omdat die niet volledig relevant is om de rest van het verhaal te volgen. Ik kan beter mijn tijd besteden aan…

The White Rose van Amy Ewing! Deel twee is deze maand verschenen en ik wil heel graag doorlezen in deze serie. Doordat ik Opgesloten niet lees, heb ik meer tijd voor dit boek. Ik kan echt niet wachten om dit boek te lezen, dat wil ik al meer dan een jaar. Oh alsjeblieft, laat hij niet tegevallen!

Als laatste deze week (en waarschijnlijk ook deze maand) lees ik In Het Diepe van Estelle Maskame. Dit is het nieuwste boek van Estelle en vers van de pers. Ik zit hier al een tijdje op te wachten, omdat de omschrijving fantastisch klinkt en ik gek ben op haar schrijfstijl. Ik las Did I Mention I Love You? vorig jaar, maar ik ben nog niet toegekomen aan de volgende twee delen in de serie. Misschien een leuk idee voor het einde van het jaar?

Wat lees jij de komende tijd?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken