Friday Reads

Friday Reads #62

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Ik ben op dit moment druk bezig met (de voorbereidingen van) mijn operatie, dus de boeken die ik vandaag bespreek zijn de boeken die ik op de planning heb staan voor de komende week. 100% zeker of ik deze boeken lees, kan ik dus niet zijn, maar ik wil het wel heel graag.

Ik ga deze week écht beginnen aan Verloren van Josephine Angelini. Nu deel drie, Verliefd, uit is gekomen, lijkt het me toch van belang dat ik de serie bijhoud. Deel 1 was wat simpel, niet super-geweldig, maar het las wel heel snel weg. Dat voordeel hoop ik bij dit boek ook te hebben en hopelijk valt dit verhaal me ook nog wat meer in de smaak. Ik mag in ieder geval niet klagen. 

Ook is het deze week echt tijd voor Levensbloed van Gena Showalter. Deel één, Eerste Leven, las ik in één ruk uit en vond ik heel erg tof. Hopelijk is dit boek net zo goed, want ik kan wel een paar snel-lezende verhalen gebruiken. Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar hoe het verhaal verder gaat, dus de nieuwsgierigheid is al aangewakkerd.

De nieuwe Liane Moriarty is Drie Wensen en kijk maar eens goed, want de cover is prachtig. De kleuren spatten van de cover af en Liane kennende is ook de inhoud weer kleurrijk en explosief. Ze stelt me in ieder geval nooit teleur, dus ik hoop ook deze keer weer niet. Een mooie overstap van fantasy naar een roman.

Als laatste hoop ik de komende week Hot Mess van Lucy Vine te lezen, wat, naar eigen zeggen van de uitgeverij, een combinatie is tussen Sex And The City en Bridget Jones. Eh, count me in?! Ik vond beide verhalen ontzettend tof, dus dan kan dit boek me bijna niet meer tegenvallen, lijkt me. Ik heb hier in ieder geval heel veel zin in.

Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken