Friday Reads

Friday Reads #61

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Ik ben op dit moment druk bezig met (de voorbereidingen van) mijn operatie, dus de boeken die ik vandaag bespreek zijn de boeken die ik op de planning heb staan voor de komende week. 100% zeker of ik deze boeken lees, kan ik dus niet zijn, maar ik wil het wel heel graag.

Een prachtig kinderboek dat op de planning staat voor de komende week is De Goudvisjongen van Lisa Thompson. MEIS&MAAS geeft echt fantastische boeken uit, dus alleen daarom denk ik al dat dit boek me goed gaat doen. Ik zal de komende week veel moe zijn door de voorbereidingen voor de operatie, dus dit boek sluit perfect aan bij de luchtige sfeer die ik zo nodig heb.

Yes, deel twee van De Royals, Verraad van Erin Watt, is gearriveerd! Misschien zag je al dat ik een theetje heb gemaakt rondom de Royals, want deze boeken zijn fantastisch. Ik hoop deze week deel twee op te pakken en hem snel te kunnen lezen. Het eerste deel las ik in een dagje uit, dus ik heb goede moed dat ik dit boek ook niet kan wegleggen. Daar houd ik van!

Ik ben bezig in Vind Mij van J.S. Monroe, een thriller van uitgeverij Cargo. Volgens mij geeft Cargo alleen maar top-thrillers uit en ook van dit boek smul ik. Ik denk dat het niet lang meer duurt voor hij uit is, want ik ben in een thrillerfase en hij is niet extreem dik. De cover is prachtig en er is een film in de maak, dus motivatie genoeg!

Deze week lees ik de verhalenbundel Wonderland van 10 verschillende Nederlandse en Vlaamse schrijfsters. Jullie zullen nog veel zien over deze bundel op Coffee ‘nd Cookie, want ik heb wat leuke content klaarstaan. Ik ben al sinds eind oktober in de Kerststemming, dus ik denk dat dit boek wel goed op z’n plek gaat vallen bij mij. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Als laatste lees ik natuurlijk Stil Van Jou van Sophie Jackson uit. Hoeveelste week is dit dat ik dit zeg? 6? Maar ik ga hem deze week echt uitlezen, hoor. Ik wil graag zo min mogelijk boeken tegelijk lezen als ik mijn operatie in ga, zodat ik wat minder druk heb om het allemaal uit te lezen. Dit boek moet en zal dus aan de beurt komen, wat ik zelf geen straf vind, hoor.

Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken