Friday Reads

Friday Reads #60

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Ik ben op dit moment druk bezig met (de voorbereidingen van) mijn operatie, dus de boeken die ik vandaag bespreek zijn de boeken die ik op de planning heb staan voor de komende week. 100% zeker of ik deze boeken lees, kan ik dus niet zijn, maar ik wil het wel heel graag.

Ik heb Jojo Moyes ontmoet! Ik ben dus gisteren, toen ik daar was, begonnen in haar nieuwste boek Jij en Ik en ik vind het (zoals gewoonlijk) fantastisch. Ik hoop dit boek vandaag uit te lezen, want de verschillende verhalen lezen erg snel en het boek is gewoon zo prachtig mooi dat ik het niet eens over mijn hart kan verkrijgen om hem weg te leggen. Heerlijk!

Ik ga verder/begin opnieuw in Verrader Van De Troon van Alwyn Hamilton. Ik was natuurlijk al begonnen in dit boek, maar ik was nog niet erg ver gekomen en nu ben ik het eerste gedeelte alweer een beetje vergeten… Toch heb ik heel veel zin in dit boek, dus ik verwacht hier doorheen te vliegen nu het eindelijk tijd is voor dit boek!

Nu deel drie uit deze serie verschenen is, wil ik Verloren van Josephine Angelini lezen. Hopelijk kan ik dan over twee weken verder aan Verliefd, zodat ik weer helemaal bij ben. Ik vond deel één niet het allerbeste wat ik ooit las, maar wel leuk genoeg om door te lezen in de serie. Ik heb dus goede moed dat dit een stuk volwassener wordt!

Eén van de mooiste covers van dit najaar is toch wel Vind Mij van J.S. Monroe. Helaas heb ik hem alleen als ebook, dus kan ik hem niet op de foto zetten voor jullie. Ik ben ontzettend benieuwd naar dit verhaal, zeker nu ik weet dat de filmrechten al zijn verkocht… Waarschijnlijk wordt dit één van de thrillers die me echt bijblijven. 

Als laatste staat voor komende week Levensbloed van Gena Showalter op de planning, deel twee van de Eerste Leven-serie. Eerste Leven heeft me positief verrast en daarom kan ik eigenlijk niet wachten om door te lezen in Levensbloed, maar het heeft weer even op zich laten wachten. Hopelijk pakt dit boek me net zoals het vorige boek dat deed!

Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Levensbloed en de verrader van de troon lijken me wel wat ?. Voor mij staan Wonderland ( 10 YA auteurs) en Veronique ( Michelle Visser) op het programma deze week. Veel leesplezier en ik hoop dat alles voorspoedig mag verlopen met je operatie!

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken