Friday Reads

Friday Reads #6

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Penryn & Het Gevecht Om Hemel En Aarde

Ik las gisteren het laatste deel van de Angelfall-trilogie, Penrhyn & Het Gevecht Om Hemel En Aarde van Susan Ee, uit, een boek wat ik VEEL te lang heb laten verstoffen op mijn boekenplank. Ik vond deel 1 en 2 heel erg goed, dus waarom ik nooit het laatste deel heb gelezen, is voor mij ook een raadsel. In mijn Wrap Up zal ik vertellen wat ik er van vond en daarna zal ook een recensie online komen!

30735949

Vandaag ben ik begonnen in Zwijgen Is Goudvis van Annabel Pitcher, een boek wat ik mag recenseren voor uitgeverij Luitingh-Sijthoff. Dit boek lijkt me heel bijzonder, want het gaat over een meisje dat niet meer wil en/of kan praten. Ik heb nooit iets dergelijks gelezen en ik weet ook niet wat ik kan verwachten, al hoop ik dit boek lang te kunnen herinneren!

31188244

Daarna zal ik starten met Maresi van Maria Turtschaninoff, een boek dat ik kreeg van uitgeverij Clavis. Ik heb geen idee wat ik kan verwachten van dit boek, maar ik ben heel benieuwd naar dit boek, aangezien het heel hoog wordt aangeschreven in Finland, het land van herkomst. Het is een dun boek, dus ik denk dat ik er door heen zal vliegen, maar we zullen het zien!

29908340

Dan hoop ik, als alles mee zit, om woensdag of donderdag te beginnen aan Verkeerd Verbonden van Rainbow Rowell. Ik las eerder Eleanor & Park van dezelfde auteur en ik vond dat boek goed, niet heel spectaculair, dus ik hoop dat dit boek daar nog een stapje overheen kan gaan. Het is een volwassenenboek, dus een tikje anders dan het young adult wat we gewend zijn van Rowell, maar ach, ik ben gewoon heel erg benieuwd!

Wat lees jij deze week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken