Friday Reads

Friday Reads #59

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Ik ben op dit moment het laatste beetje van S.T.A.G.S.van M.A. Bennett aan het lezen. Dit boek vind ik tot nu toe best wel tof, al leest het niet zo snel als ik had gehoopt. Op 31 oktober komt mijn recensie online (ik doe mee aan de blogtour!), dus dan kun je mijn eindoordeel lezen. Tot dan laat ik jullie nog lekker in spanning!

Daarna lees ik Milk and Honey van Rupi Kaur, een emotionele gedichtenbundel. Ik kan me niet voorstellen dat je hem nog niet op social media voorbij hebt zien komen, maar als je hem nog niet kent, dan bij deze. Dit boek lijkt me fantastisch, maar ook ontzettend heftig. Ik verwacht wel dat ik hem heel snel uitgelezen heb, dus dat moet sowieso wel lukken vandaag of morgen.

Daarna start ik in Bevroren Nacht van Sara Raasch. Dit is het laatste deel in de Sneeuw Als As-trilogie, waar ik misschien wel gekker op ben dan dat mijn recensies doen vermoeden. Het zijn boeken met een aantal minpunten, maar toch sta ik te stuiteren bij elk deel. Dit deel is de laatste, dus de verwachtingen zijn hoog. Ik ben benieuwd!

Ja ja, houd maar op. Ik moet nog steeds Stil Van Jou van Sophie Jackson uitlezen. Ik ben al over de helft, maar op de één of andere manier pakt het me niet helemaal. Het verhaal is wél heel tof, dus waarom? Ik heb geen idee. Met een beetje geluk kan ik dit dus wel lekker snel uitlezen, want het aantal bladzijdes valt nog wel mee.

Het laatste boek dat ik deze week ga lezen is Has#tag van Dirk Bracke. Dit is een wat onbekend YA-verhaal, maar hij klinkt me erg goed in de oren. Ik ben sowieso altijd fan van boeken over sexting en catfishing, omdat het zo’n belangrijk thema is. Ik hoop dat dit goed geschreven is en dat hij toegevoegd kan worden aan het lijstje boeken wat alle jongeren zouden moeten lezen van mij!

Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken