Friday Reads

Friday Reads #58

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Ik ben op dit moment bezig in Warcross van Marie Lu (en nog twee boeken, daar kom ik straks op terug). Tot nu toe is dit boek ontzettend leuk en het leest lekker vlot weg. Haar eerdere serie was al erg tof, maar dit boek is tot nu toe een hele stap hoger. En eh, je kan hem nog winnen tot en met 16 oktober hier op de website!

Ook ben ik bezig in De Grote Verboden Zolder van Edward van de Vendel. Dit kinderboek leest heel vlot (grote letters, klein boek) en heeft tot nu toe een interessant plot. Zo in de oktobermaand is het niet verkeerd om lekker griezelig te lezen en dit boek past daar precies bij.

Als laatste ben ik nog steeds bezig in Stil Van Jou van Sophie Jackson. Ik heb dit boek aan de kant gelegd door andere ‘verplichte boeken’ tussendoor (boeken waar de recensie van online moet en manuscripten die ik snel mocht lezen), maar deze week hoop ik hem toch echt uit te lezen. Het is namelijk ontzettend leuk! Ik ben benieuwd hoe het afloopt.

Ik blijf nog even in de contemporary-hoek hangen, onder andere met Duet Met Jou van Dani Atkins. Don’t judge, deze week ga ik hem ECHT LEZEN, OKÉ? Ik zeg het elke week opnieuw, maar het komt er maar niet van. Ik kijk hier ontzettend naar uit, ik hoop jij ook ondertussen!

De laatste contemporary op de lijst is Wacht Op Mij van J. Lynn, aangezien ik haar vrijdag mag interviewen met Dominique van Thunderstruck Books! Ik vind Jennifer L. Armentrout ontzettend tof, maar aan deze serie was ik nog niet begonnen. Toch maar even snel dit boekje lezen, zodat ik er met haar over kan praten.

Het laatste boek op de planning is Aan Het Hof Van Eden van Joelle Charbonneau. Dit boek ziet er niet alleen ontzettend tof uit, maar het krijgt ook goede reviews. Ik heb een drukke week volgende week, dus ik hoop dat ik mijn rust kan vinden met een boek als deze.

 

Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

1 Reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken