Friday Reads

Friday Reads #57

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Ik zit nog steeds in een kleine leesdip.. Lezen heeft de afgelopen dagen totaal geen prioriteit gehad door het drukke leven wat ik ernaast nog leef. Ik ben vandaag en dit weekend vrij, dus ik ga een flinke inhaalslag maken en daarna hoop ik weer het lezen op de rit te hebben!

Vandaag begin ik in De Kleine Vampier van Angela Sommer-Bodenburg en ik hoop hem ook uit te lezen vandaag. Dit is een niet al te dik kinderboek met grote letters, dus vandaar dat ik verwacht er snel doorheen te lezen. Ik heb hier ook ontzettend veel zin in, want ik wil de film ook heel graag zien. Een mooi boek om mijn leesflow weer op gang te krijgen!

Ik ben al bezig in Dons van Saskia Noort, Ronald Giphart en 14 andere schrijvers. Dit is een verhalenbundel met erotische verhalen die ik mag lezen voor Chicklit.nl en ik ben er tot nu toe erg tevreden over. De verhalen zijn allemaal heel erg verschillend en erg goed geschreven. Dit hoop ik ook vandaag uit te lezen!

Morgen kan ik dan eindelijk beginnen aan Woordnerd, het nieuwe vertaalde boek van Susin Nielsen. Ik was gek op haar andere twee boeken, dus ik heb weer hoge verwachtingen voor dit boek. Ook dit boek is niet zo dik en leest waarschijnlijk net zo snel weg als haar andere twee boeken, dus ik verwacht dit boek ook morgen uit te lezen.

Dan, eindelijk, ga ik Stil Van Jou van Sophie Jackson uitlezen. Ik doe al een tijdje over dit boek en ik vind hem echt heel tof, maar op de een of andere manier trekt het me nog niet zo ver in het verhaal dat ik het gevoel heb dat ik door moet lezen. Meestal komt dat bij haar boeken zo over de helft, dus nog even doorbijten en dan kan ik genieten van het prachtige verhaal. Zou ik hem zondag uit kunnen lezen, denk je?

Maandag begin ik dan in De Grote Verboden Zolder van Edward van de Vendel, een nieuw kinderboek dat ik mag lezen voor Chicklit.nl. Dit verhaal lijkt me super supertof en ik ben helemaal ‘in the mood’ voor kinderboeken, dus ik denk dat dit alleen maar kan matchen. Heerlijk!

Dan is het tijd voor Duet Met Jou van Dani Atkins, het boek wat al weken op mijn lijst staat en waar ik nog steeds niet aan toegekomen ben. Nogmaals: ik wil hem écht graag lezen, alleen ik weet niet waarom hij steeds een plekje opschuift. Volgende week is er genoeg tijd om dit boek te lezen, zeker nu ik verwacht dat ik er doorheen zal vliegen. Misschien is er zelfs wel ruimte voor nog een boek?

 

Wat wil jij lezen de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken