Friday Reads

Friday Reads #56

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Oh nee.. Ik kan bijna de vorige Friday Reads volledig kopiëren, want ik heb van die lijst maar ÉÉN boek gelezen. Letterlijk, het boek Een. Maar ik heb de planning een beetje aangepast, dus ik hoop dat jullie de herhaling wel kunnen waarderen.

Dit weekend lees ik drie boeken uit. Dat klinkt wat stellig, maar já, dat is het ook. The Reason You’re Alive van Matthew QuickWoordnerd van Susin Nielsen en De Kleine Vampier van Angela Sommer-Bodenburg zijn alledrie heel dun en lezen vlot weg. Dit moet echt wel lukken en het zou mijn Reading Challenge (en reading mood!) een enorme boost geven. Geen excuses meer!

Ik ben al bezig in Stil Van Jou van Sophie Jackson, maar zoals ik van haar boeken gewend ben, moet ik er altijd even inkomen. Ik ben ongeveer op bladzijde 120 en ik vind het heel erg tof, maar het grijpt me nog niet helemaal. Dat komt wel, dat weet ik, dus ik lees lekker door. Volgende week hoop ik hem uit te lezen.

Nog steeds niet, Chantal? Nee, nog steeds niet. Ik moet nog steeds beginnen aan Duet Met Jou van Dani Atkins, terwijl ik er ZO naar uitkijk. Volgende week moet het toch echt gaan gebeuren hoor, want langer kan ik niet wachten. *Gooit TBR het raam uit*. *Rent snel naar buiten om alle boekjes te redden*. Ik mag voor Chicklit.nl Het Geheime Leven Van Kleuren van Kassia St. Clair recenseren, maar ik weet niet precies wanneer hij binnenkomt. Ik heb echt heel veel zin in dit boek, het staat al een tijd op mijn wishlist, dus ik hoop dat hij me gaat bevallen. Ik zet hem dus op de planning voor komende week, maar of ik het ga halen is nog maar de vraag. Anders begin ik vast in een ander boek, zoals het vierde deel van de Lockwood-serie.. <3

 

Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken