Friday Reads

Friday Reads #55

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Ik ben op dit moment bezig in Stil Van Jou van Sophie Jackson. Ik vond haar eerste boek, Stuk Van Jou echt geweldig, dus ik heb mijn verwachtingen hoog voor dit boek. Met een beetje geluk lees ik dit boek morgen uit, zodat ik weer een beetje kan inhalen met mijn leesplannen!

Daarna lees ik Duet Met Jou van Dani Atkins (eindelijk!). Ik werd al verliefd op dit boek toen ik hem binnenkreeg, maar nu heb ik nog meer zin om hem te lezen. Hij moest even wachten op wat andere boeken die eerder gelezen moesten worden, maar nu is het eindelijk tijd en kan ik hier van gaan smullen!

Ik hoop dit weekend Een van Sarah Crossan uit te lezen. Dit boek lijkt heel dik, maar het bestaat uit poëzie en verzen, waardoor je door dit boek heen zal vliegen. Ik las al eerder een boek van haar, Gewicht Van Water, en die las ik in een uurtje uit. Nu maar hopen dat dit boek net zo snel en net zo goed is!

DE NIEUWE MATTHEW QUICK! The Reason You’re Alive klinkt als ‘my perfect cup of tea’ en ik kan niet wachten om hem te lezen. Dit boek is niet zo dik en heeel misschien lees ik hem dus ook nog wel dit weekend, of anders maandag uit. Zijn vorige boeken las ik ook altijd heel snel uit. Ik heb hier echt ontzettend veel zin in!Aan Het Hof Van Eden van Joelle Charbonneau ziet er prachtig uit, maar ik hoor gemixte dingen over de inhoud. Ik vond Charbonneau altijd een goede schrijfster (ik was weg van haar De Test-Trilogie), dus ik verwacht eigenlijk ook wel veel van dit verhaal. Ik laat me deze week in ieder geval verrassen – of dat nou positief of negatief is!

Volgende week staat nog een hele gave read op de planning: De Vlammende Geest van Jonathan Stroud. Ik vond de eerste drie delen van deze serie echt fantastisch – ik ben een groot fan – dus ik verwacht dat dit deel ook weer top zal zijn. Maar, ik weet ook dat ik deze boeken vaak niet snel uitlees en dat kan zomaar een probleem worden als ik nog zo veel mogelijk wil lezen de komende week. Duim voor me dat ik niet blijf hangen!

Ik heb net Eerste Leven in één dag uitgelezen, dus ik verwacht Levensbloed van Gena Showalter ook snel uit te lezen. Ik vond deel één heel erg leuk, maar ik ben een beetje bang dat dit deel een echt ‘tussenboek’ is in de trilogie. Ik hoop dat ik dat mis heb, maar gelukkig is Showalters schrijfstijl heel tof en helpt die toch wel om het boek snel te kunnen lezen.

 

Weer een flinke lijst! Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken