Friday Reads

Friday Reads #54

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Ik hoop vandaag Het Vorige Meisje van J.P. Delaney uit te lezen. Vandaag heb ik veel tijd in de trein, dus er is een grote kans dat ik door dit boek heen zal vliegen in de tijd die ik heb. Ik heb behoorlijk veel zin in een goede thriller na de grote hoeveelheid fantasy die ik de afgelopen tijd las, dus ik kan alleen maar zeggen: kom maar op!

Hopelijk krijg ik vanavond het boekje 3PAK van Özcan Akyol, Mano Bouzamour en Elfie Tromp bij de start van de Literatour cadeau. Deze hoop ik dan vanavond of morgen al uit te lezen. Het is natuurlijk maar een heel dun boekje met drie korte verhalen, dus dat is ideaal voor tussendoor. Ik ben benieuwd of de verhalen net zo leuk zijn als vorig jaar!

Dit weekend staat in het teken van De Verrader Van De Troon van Alwyn Hamilton. Ik heb veel zin om dit boek te lezen, maar toch is het enthousiasme niet zo veel dat ik mijn bed in duik met dit boek en de hele dag ga lezen. Ik hoop dat dit snel komt wanneer ik aan dit boek begin, want ik vond deel één heel erg tof!

Begin aankomende week lees ik weer verder in Eerste Leven van Gena Showalter. Ik was hier een tijd terug al aan begonnen, maar toen was het niet de juiste tijd voor mij. Nu heb ik weer hernieuwde moed (ook doordat ik deel twee ondertussen binnen heb en die is ZO MOOI) en ga ik hem weer een poging geven. Ik verwacht dat ik dit boek heel snel uitlees als ik er eenmaal in ben getrokken.

De prachtige roman Duet Met Jou van Dani Atkins ligt klaar voor de komende week. Ik kan niet wachten om aan de nieuwe Atkins te beginnen, want ik vond haar vorige boek (Versplinterd) ontzettend goed en ik hoor weer heel veel goede verhalen over dit boek. Ik hoop dat het me net zo weet te raken als menig andere lezer!

En dan, EINDELIJK, lees ik het tweede boek van Sophie Jackson: Stil Van Jou! Ik vond deel één (Stuk Van Jou) fantastisch, het was één van mijn favoriete boeken van 2015, en nu ik Sophie heb mogen ontmoeten gisteren heb ik weer helemaal zin om in haar boeken te kruipen. Ze schrijft heel fijn en de verhalen zijn altijd bijzonder, dus ik hoop dat deze me net zo weet te raken als het eerdere boek!

 

Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken