Friday Reads

Friday Reads #53

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Ik lees op dit moment Vogelvrij van Sebastien de Castell en ik verwacht hem zondag uit te hebben. Ik doe mee aan de blogtour van dit geweldige boek (houd volgende week zondag mijn blog in de gaten!). Tot nu toe vind ik het boek tof en ben ik benieuwd naar wat het nog verder te bieden heeft. Ben ik aan het einde net zo enthousiast als menig andere lezer is? Ik hoop het!

Eindelijk! Ik heb Een Miljoen Werelden Met Jou van Claudia Gray opgepakt! Ik zat hier een lange tijd tegenaan te hikken (volgens mij ben ik gewoon niet zo goed in series uitlezen..), maar ik ben blij dat ik hem toch heb opgepakt. Ik heb hem ondertussen bijna uit en ik hoop dat ik aan het einde van de rit kan zeggen dat ik hem net zo tof vond als de voorgaande twee delen.

Ik lees nóg een boek, jawel jawel, en dat is De Verrader Van De Troon van Alwyn Hamilton. Ook dit boek is ondertussen bijna uit, ik hoop hem morgen uit te lezen. Ik vond deel één, Rebel In De Woestijn, heel erg tof, en ik was een beetje bang dat dit deel me daarom wat tegen zou vallen. Het kon immers niet zo origineel zijn als het eerste boek, omdat het een vervolg is. Ik ben dus benieuwd hoe ik hier morgenavond over denk!

Als de bovenste drie boeken uit zijn, begin ik in Het Vorige Meisje van J.P. Delaney. Dit boek krijgt enorm hoge reviews en de filmrechten zijn al verkocht, dus dat wekt mijn interesse ten zeerste. Ik had het boek al eerder op de planning staan, want hij is 22 augustus verschenen, maar ik moest hem helaas iets uitstellen. Gelukkig is het nu eindelijk de tijd voor dit verhaal!

Volgende week begin ik (opnieuw) in Eerste Leven van Gena Showalter. Ik was al eerder aan dit boek begonnen, maar toen was het niet de beste tijd voor dit boek en kwam ik er niet doorheen. Nu Levensbloed al op me ligt te wachten, is het toch echt tijd voor Eerste Leven en ik ben een stuk enthousiaster dan dat ik toen was. Hopelijk stelt hij me niet teleur!

Het laatste boek dat ik (vrijwel) uit zal lezen tot er een nieuwe Friday Reads online komt, is Duet Met Jou van Dani Atkins. Ik hoorde dat dit boek fenomenaal is en aan de schrijfstijl van Atkins kan dat niet liggen. Ik las Fractured (Versplinterd) eerder al en ik genoot ervan. Nu maar hopen dat dit boek me net zo weet te pakken!

 

Het lijken weer veel boeken, maar de helft kan ik dit weekend al uitlezen. Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

1 Reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Leuk artikel. Ik ben benieuwd naar jouw blogpost over Vogelvrij, ik heb er al veel goede dingen over gehoor. Zelf vond ik Een miljoen werelden iets tegenvallen in vergelijking met de voorgaande boeken. Duet met jou vond ik wel echt heel erg goed!

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken