Friday Reads

Friday Reads #52

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Ja, ja. Gouden Zoon van Pierce Brown is een oude bekende op de Friday Reads-lijst, of niet? Nu Morgenster binnen is, ga ik echt weer verder lezen in dit boek. Het stomme is ook dat ik dit boek fantastisch vindt, maar hij leest langzaam weg door de vele informatie. Ik moet er dus echt even de tijd voor gaan nemen. Ik zit de komende dagen veel in de trein, dus hopelijk kan ik een grote sprong maken in dit boek en hem uitlezen deze week.

Deze week begin ik ook in Stilte van Mia Sheridan. Ik kijk ONTZETTEND uit naar dit boek, echt waar, misschien is dit wel één van mijn hoogste verwachtingen van de zomer. Ik ben daarbij ook in een goede contemporary-bui, dus ik denk dat dit allemaal wel gaat werken. Het kan een mooie tegenhanger zijn van Gouden Zoon hierboven, zodat ik dat boek kan opbreken in bepaalde stukken en niet alles achter elkaar hoef te lezen.

Deze week staat in het teken van de Nederlandse vertaling van Spellslinger van Sebastien de Castell. In het Nederlands gaat het boek Vogelvrij heten en ik kan echt niet wachten. Ik doe mee aan de blogtour binnenkort, dus houd mijn website in de gaten voor een mooie recensie en misschien nog wel iets extra’s wat je niet wil missen ;-). Ik kan in ieder geval niet wachten om dit boek te lezen.

LOOK AT THIS BEAUTY. De Verrader Van De Troon van Alwyn Hamilton is het vervolg op Rebel In De Woestijnwaar ik erg gelukkig van werd toen ik die las. Dit boek is behoorlijk dik, maar de schrijfstijl van Hamilton kennende, lees ik erg snel door dit boek heen. Ik hoop dat dit boek net zo veel actie, spanning en drama heeft als het eerste boek, want ik vond het heel tof!

Als laatste heb ik nog een boek liggen wat ik eigenlijk vorige week al had moeten lezen, maar wat ik niet heb gedaan. Een Miljoen Werelden Met Jou van Claudia Gray is het laatste deel in de Vuurvogel-serie en ik smulde van de eerste twee delen. Ik heb ook echt zin om dit deel te lezen, al is het er gewoon nog niet van gekomen. Ik ben al even begonnen in dit boek en ik hoop dat ik hem deze week ook uit kan lezen.

 

Een optimistisch lijstje dus weer! Wat hoop jij te lezen de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Leuk lijstje en TBR’s zijn soms inderdaad confronterend, haha. Ik ben erg benieuwd naar Spellslinger, ik hoor er zoveel goede verhalen over. Ik vond Een miljoen werelden met jou in vergelijking met de voorgaande delen ietwat tegenvallen eerlijk gezegd. Zelf hoop ik aankomende week Ready Player One uit te lezen en te beginnen aan wat boeken die ik voor school moet lezen 🙂

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken