Friday Reads

Friday Reads #51

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Vandaag hoop ik Tienduizend Hemels Boven Jou van Claudia Gray uit te lezen. Ik was gek op deel één uit deze reeks en ook dit deel bevalt me. Het is mooi om te zien hoe het verhaal verder gaat na de heftige gebeurtenissen in deel één. En het is ook geen straf om telkens naar die práchtige cover te kijken als ik het boek op wil pakken! 😉

Daarna lees ik Slapende Reuzen van Sylvian Neuvel. Dit boek ligt al zo lang te pronken in mijn kast (oké, nog niet zó lang, maar wel te lang…) en nu is het eindelijk zo ver! Dit verhaal wordt enorm goed aangeschreven en ik kan echt niet wachten om erin te starten. De omschrijving spreekt me aan en ik denk dat dit zomaar een van mijn favorieten van dit jaar zou kunnen worden. Hopelijk stelt hij me niet teleur!

 

Voor nu is dit het voor mijn Friday Reads, maar niet getreurd. Vanaf maandag begint mijn vakantie en elke maandag voor de komende vier weken deel ik met jullie mijn vakantie-TBR per week. Ik ga (hopelijk) de komende vier weken een stuk meer lezen dan dat ik normaal doe, dus ik houd jullie zo veel mogelijk op de hoogte vanuit het buitenland!

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken