Friday Reads

Friday Reads #50

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Ik begin vandaag in De Vrouwe Van Myrdin van Cathinca van Sprundel, die ik tevens ook ga ontmoeten vandaag op de YA-meeting van de Facebookgroep Young Adults Boeken en Series <3 (die ik samen met nog vijf anderen beheer)! Ik heb dit boek nu al een tijdje op mijn TBR-stapel liggen en ik kan echt niet wachten om er in te starten. Ik vind de cover in ieder geval geweldig, dus laten we hopen dat de binnenkant ook zo tof is!

Daarna begin ik dan EINDELIJK aan Circus Cesaria van Sanne Hillemans. Ik heb dit boek nu steeds iets verder geschoven, omdat er prioriteiten tussenkwamen, maar nu ben ik het zat! Dit boek verdient al mijn liefde en dit weekend gaat het dan echt gebeuren! Bring it on baby!

Dan begin ik ook EINDELIJK in The Hate U Give van Angie Thomas. Ik kijk ontzettend uit naar dit boek en ik verwacht dat het een enorme indruk gaat maken, dus ik houd mijn vingers gekruist en ik ga komende week heerlijk lezen in dit pareltje. Heb jij hem al gelezen? En zo ja: wat vond je er van?

Als laatste lees ik voor volgende week vrijdag Tienduizend Hemels Boven Jou van Claudia Gray uit. Duizend Stukjes Van Jou vond ik heel erg tof, dus ik verwacht dit deel ook heel gaaf te gaan vinden. De cover is in ieder geval nóg mooier, dus daar kan het niet aan liggen. Ik ben heel benieuwd!

 

Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken