Friday Reads

Friday Reads #5

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

29512753

Als eerste hoop ik morgen Black Eyed Susans van Julia Heaberlin uit te lezen. Ik lees dit boek als recensie-exemplaar voor A.W. Bruna en ik had hele hoge verwachtingen voor het boek! Wat ik er uit eindelijk van vond, is natuurlijk te vinden in de recensie die binnenkort online komt.

 

30988692

Daarna ga ik beginnen aan een ander recensie-exemplaar, namelijk Gevarenzone van Jennefer Mellink. Ik heb tot mijn grote schaamte nog nooit een boek van Jennefer gelezen, maar dit wilde ik heel erg graag en gelukkig was Clavis zo lief om mij een recensie-exemplaar op te sturen!

26191909

Daarna is het tijd voor een boek wat al eeuwen op mijn boekenplank staat en die écht gelezen moet worden: Penryn & Het Gevecht Om Hemel En Aarde van Susan Ee. Ik vond deel één en twee geweldig en ik hoop dat ik deze net zo leuk vind. Als ik op schema blijf, zal ik dit boek donderdag uitlezen.

Kronieken van het Rode Klooster - Maresi

Vrijdagochtend (wanneer er dus een nieuwe Friday Reads online komt) of als ik eerder klaar ben, begin ik aan Maresi: Kronieken van het Rode Klooster van Maria Turtschaninoff. Ook dit boek kreeg ik van Clavis en ik ben erg benieuwd naar dit verhaal, aangezien het wordt beschreven als één van de hoogtepunten van de Finse jeugdboeken!

 

Wat lezen jullie deze week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Na het lezen van het boek de meisjes (Emma Eline) ben ik bgonnnen in het boek Huidpijn van Saskia Noort. Wauw wat vond ik dat een prachtig boek. Ik bleef er in lezen! Ik ben nu het boek Susanne Vermeer aan het lezen die ik ook weer erg mooi vind. De aankomende week hoop ik ook nog een aantal boeken te kunnen lezen voor mijn praktijk o.a. over Hoog gevoeligheid. Even heel wat anders maar ook erg interessant en leerzaam. Heerlijk dat lezen!?

    • Was De Meisjes ook mooi? Die ga ik deze vakantie hopelijk ook nog lezen! Ik hoor verschillende dingen over Huidpijn, maar ik ben blij dat je hem zo leuk vindt! Fijn hè, al die boeken! Ik vind het ook heerlijk!

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken