Friday Reads

Friday Reads #49

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Eerst lees ik het laatste stukje van Droomleven Van Een Fangirl van Laurianne Aerts uit. Dit boek is schattig en leest lekker weg, al merk ik wel dat het voor een iets jongere doelgroep is. Ik merk dat ik me niet volledig met de hoofdpersoon kan connecten, omdat ik heel veel anders aan zou pakken. Desalniettemin is dit een heerlijk boek om in het zonnetje te lezen!

Daarna begin ik in Zoeker van Veronica Rossi, deel twee van de Riders-duologie. Ik vond Riders leuk, al had ik er meer van verwacht. Daarom denk ik dat Zoeker me een stuk beter gaat bevallen: mijn verwachtingen zijn iets lager door het eerste deel. In ieder geval schrijft Veronica Rossi heel vlot, dus ik denk dat ik dit boek snel uit heb.

Dan is het tijd voor een heerlijk zomerboek, namelijk De Grote Kans Van Edsel Bronfman van Daniel Wallace. Ik kijk enorm naar dit boek uit, omdat het helemaal mijn ding lijkt te zijn. Ik ga in ieder geval heerlijk genieten van dit boek; hopelijk in het zonnetje!

Als laatste deze week hoop ik Circus Cesaria van Sanne Hillemans uit te lezen. Sanne was zo ontzettend lief om contact met me op te nemen en ik kan eindelijk met liefde beginnen in dit boek. Ik weet nog niet veel van dit verhaal, omdat ik er zo blind mogelijk in wil gaan, dus ik laat me verrassen!

 

Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken