Friday Reads

Friday Reads #48

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Vandaag lees ik A Court Of Mist And Fury van Sarah J. Maas uit! Het is eindelijk zo ver, ik ben eindelijk een beetje weer in de bewoonde lees-wereld te vinden, want ik heb bijna het fenomenale boek uit. Tot nu toe valt hij me eigenlijk een beetje tegen (net als ACOTAR), dus misschien zijn het gewoon mijn boeken niet of misschien heb ik me te veel vastgeklampt aan de hype… Wie weet. Maar ik lees hem vandaag uit en begin daarna snel in ACOWAR, zoals je verderop in deze post zal zien.

Ik begin vandaag nog in De Vuurproef van Megan Shepherd en ik hoop hem morgen al uit te lezen. Het schijnt, gehoord van betrouwbare bronnen, dat dit boek lekker snel wegleest en hij is niet zo dik, dus dat moet denk ik wel goed komen. Dit slotdeel van de The Cage-serie verwacht ik net als de andere twee boeken: prima leesvoer! Het zijn niet mijn favoriete boeken, maar ik vind ze heerlijk weglezen en ze zijn goed te volgen. Ik ben er blij mee!

Dan begin ik zondag al in A Court Of Wings And Ruin van Sarah J. Maas, het slotdeel van deze trilogie. Ik heb donderdag de leesclub van de Boekentijgers over dit boek, dus ik moet echt nog even doorlezen, maar ik denk dat het wel goed komt. Ik hoop alleen dat dit boek nog leuker is dan de vorige delen, zodat ik ook echt positief kan zijn in de leesclub.. En anders pech gehad, toch? Ik kan in ieder geval zeggen dat ik ze straks allemaal heb gelezen!

Als ACOWAR uit is, begin ik in Droomleven Van Een Fangirl van Laurianne Aerts. Ook dit boek lijkt me lekker weg lezen en brengt me denk ik geen problemen. Gewoon een heerlijk boek voor tussendoor. Natuurlijk laat ik jullie zo snel mogelijk weten wat ik van het boek vond als ik hem uit heb!

 

Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken