Friday Reads

Friday Reads #47

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Vandaag hoop ik de laatste bladzijdes van Duizend Stukjes Van Jou van Claudia Gray uit te lezen. Dit boek las ik eerder al in het Engels, maar nu ik hem in het Nederlands mag lezen, merk ik dat ik heel veel niet heb opgeslagen of alweer ben vergeten. Tot nu toe is hij erg tof en ik kan niet wachten tot ik weet hoe dit boek eindigt!

Het is eindelijk zo ver: ik ga A Court Of Mist And Fury van Sarah J. Maas lezen deze week. Er zit wel een beetje druk achter, want de 29ste heb ik de Boekentijgers-leesclub van boek DRIE, dus ik moet echt even doorlezen, maar ik heb er alle vertrouwen in. Ik vond ACOTAR niet zo bijzonder, veeeel te veel gehyped, dus ik hoop dat dit boek beter wordt!

Daarna (of tijdens ACOMAF) begin ik in De Jacht van Megan Shepherd. Ik las The Cage vorige maand en ik vond hem best tof, dus ik ga snel door met de serie. Hopelijk kan ik dan volgende week beginnen in ‘De Vuurproef’, deel drie, zodat ik die recensie snel online kan zetten voor jullie!

Als laatste lees ik volgende week Droomleven Van Een Fangirl van Laurianne Aerts. Laurianne was zo lief om me een exemplaar op te sturen en ik ben erg benieuwd naar haar verhaal. Ik weet waar het boek over gaat, maar ik heb zo min mogelijk recensies gelezen, omdat ik heel benieuwd ben wat ik er zelf van ga vinden!

 

Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken