Friday Reads

Friday Reads #46

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Ik moet deze komende week eigenlijk echt doorlezen! Ik loop flink achter op mijn recensie-schema, wat ik wel een beetje jammer vind. Ik hoop dus deze week iets meer te lezen dan normaal. Gelukkig heb ik aardig wat vrije tijd, dus ik heb ook wat meer leestijd.

Ik hoop zondag In Het Water van Paula Hawkins uit te lezen. Deze nieuwe thriller van Paula klinkt veel beter in de oren dan Het Meisje In De Trein, dus ik hoop dat hij me niet gaat tegenvallen. Hij stond voor vorige week al op de lijst, maar ik ben er nog niet aan toegekomen. 

Daarna wil ik Ik Zie Jou van Clare Mackintosh uitlezen. Dit boek kwam een paar dagen terug uit en ik ben zó benieuwd! Ook dit boek stond al op de lijst voor vorige week, maar ik faalde een beetje. Ik hoop hem dus deze week wel echt uit te lezen!

De Blindganger van Igor Znidarsic lees ik de komende week voor Chicklit.nl. Mijn recensie van dat boek zal dus ook daar verschijnen. Ik weet niet goed waar dit boek over gaat, maar ik wil er graag blind ingaan (pun intended). Ik ben benieuwd, het boek is ook niet erg dik, dus ik denk dat het wel goed gaat komen.

Daarnaast hoop ik Duizend Stukjes Van Jou van Claudia Gray te lezen. Ik las dit deel héél lang geleden al in het Engels, maar ik snapte er niet zo veel van. Ik ben erg blij dat ik de kans heb om hem nu in het Nederlands te lezen en ik hoop ook dat ik snel mijn recensie kan plaatsen van dit boek. Alleen al de cover maakt me helemaal verliefd!

Als laatste hoop ik een begin te maken in A Court Of Mist And Fury van Sarah J. Maas. Ik las ACOTAR vorige week uit en eigenlijk viel het me een beetje tegen. Misschien had ik er te veel van verwacht, maar ik ben niet zo fan van het boek als andere lezers. Ik hoor wel dat ACOMAF een stuk beter is, dus ik hoop dat hij me niet gaat tegenvallen. Ik neem aan dat ik dit boek niet vóór volgende week vrijdag uitlees, maar ik ga mijn best doen om toch een (groot) stuk te lezen.

 

Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Hier gaat het goed vooruit de afgelopen week, al aan m’n vierde boek toe. En ik hoop deze week toch nog te starten in een nieuw boek. Momenteel lees ik het Blogboek van Kelly Deriemaeker, in de blogwereld ook wel bekend als Tales from the Crib. Ik hoop er nog wat op te steken voor m’n blog!

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken