Friday Reads

Friday Reads #45

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Ik begin vandaag in De Nergensman van Gregg Hurwitz. Volgende week vrijdag doe ik mee aan de blogtour van dit boek, dus dan is het natuurlijk de bedoeling dat ik hem heb gelezen en dat ik jullie kan vertellen wat ik hier van vond. Ik ben benieuwd, want Orphan X (het eerste deel in de serie) vond ik aan het begin traag, maar later erg tof, dus ik hoop stiekem dat ik dit boek beter ga vinden dan het eerste deel.. Woop woop!

Daarna begin ik in de nieuwe thriller van Paula Hawkins, In Het Water. Zoals velen weten, was ik niet de grootste fan van Het Meisje In De Trein, maar deze omschrijving klinkt al zó veel beter en ik vind dat Paula een nieuwe kans verdient. Vol goede moed ga ik dus aan dit boek beginnen en ik hoop natuurlijk dat hij me de stuipen op het lijf gaat jagen!

Als laatste (ja, ik ben een beetje terughoudend deze week, maar ik heb het druk!) lees ik Ik Zie Jou van Clare Mackintosh. Ook deze thriller staat al tijden op mijn lijstje en ik hoor dat hij superspannend is. Ik kan echt niet wachten tot ik dit boek kan lezen en ik denk dat ik precies in ‘de mood’ ben voor een stel goede thrillers!

 

Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Ik ben benieuwd naar je mening over de nieuwe Paula Hawkins. Ik was zelf ook niet echt onder de indruk van ‘Het meisje in de trein’.

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken