Friday Reads

Friday Reads #44: Blossom Books Readathon-editie!

Vandaag even een andere Friday Reads dan normaal. Ik wil het graag hebben over de Blossom Books Readathon (BB Read-a-thon 2017). De readathon is gisterenavond om 20.00 begonnen en hij loopt tot zondag 20.00. Al moet ik vier van de vier dagen werken (ja, niet zo handig…), toch doe ik graag mee. Ik kan de TBR-boost zeker wel gebruiken en readathons zijn gewoon ontzettend leuk om aan mee te doen. Ik zal dus niet echt meedoen aan de challenges, omdat ik hier geen tijd voor heb, maar ik hoop wel een aantal boeken (uit) te lezen.

Het eerste boek dat ik (uit) wil lezen voor de BB Read-a-thon, is The Cage van Megan Shepherd. Ik ben dit boek gisteren begonnen en aangezien ik deze post vooruit schrijf, weet ik dus niet of ik dit boek al uit heb tegen de tijd dat je dit leest. Met het oog op deel drie in de serie, De Vuurproef, die heel binnenkort uitkomt, is het toch wel belangrijk dat ik EINDELIJK deze boeken ga lezen!

Het tweede boek dat ik uit wil lezen, is A Court Of Thorns And Roses van Sarah J. Maas. Ik heb hem nog steeds niet uit (don’t judge 🙁 ), maar daar gaat dit weekend verandering in komen. Ik ben op ongeveer 30-40% en tot nu toe vind ik het eigenlijk best wel tof, alleen ik moet er even de tijd voor nemen om door te lezen.

Het derde boek dat ik wil lezen, is Donkerblauwe Woorden van Cath Crowley. Het schijnt dat je door dit boek heen kan vliegen en het boek is ook niet heel dik, dus ik denk dat me dat wel gaat lukken dit weekend. Het lijkt me een fantastisch boek over liefde in de boekhandel, precies iets wat ik nodig heb tijdens dit lekkere weer!

Het bonusboek van dit weekend is De Brieven Van Mia van Astrid Sy. Dit (heel dunne) boekje is een jeugdboek over ervaringen uit de oorlog in Syrië. Een heftig onderwerp, maar buiten dat denk ik dat ik dit boek snel kan lezen. Hij heeft maar 120 bladzijdes en richt zich op een doelgroep met de leeftijd van ongeveer 10 jaar, dus dat zijn voordelen voor een readathon, niet?

 

Wat lees jij tijdens de BB Read-a-thon 2017?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken