Friday Reads

Friday Reads #43

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Ik hoop vandaag een heel groot deel van N.22 van Joyce Roele (of het hele boek) te lezen. Dit boek is niet heel dik en heeft een groot lettertype, dus dat scheelt al enorm in de leessnelheid. Ik ben erg benieuwd naar dit verhaal, een Nederlandse dystopian van een jonge auteur, dat zijn voor mij meerdere pluspunten in een boek! 

Voor Chicklit.nl ga ik dit weekend nog beginnen in King Coke van Dannis Kramers. Dit boek over het drugsleven en de drugshandel spreekt me wel aan, omdat ik erg weinig over deze wereld weet. Het is voor mij een grote, vage vlek in de maatschappij en ik zou hier graag meer over te weten willen komen. Ik krijg dus mooi de kans om dit boek te lezen en om me hier meer in te verdiepen.

Dan begin ik eindelijk aan The Cage van Megan Shepherd (sorry Mascha!!), een boek waar ik al tijden benieuwd naar ben. Deel drie komt volgende maand uit en die wil ik tegen die tijd heel graag lezen, dus ik moet echt even mijn best doen met deze serie!

Dan hoop ik eindelijk A Court Of Thorns And Roses van Sarah J. Maas uit te lezen. Ik ben bijna op de helft, dus het moet mogelijk zijn om hem deze week uit te lezen. Tot nu toe vind ik het erg leuk en ik hoop dat dat blijft, want ik moet echt snel doorlezen naar deel twee en drie. Wens me succes!

Als laatste hoop ik Donker Blauwe Woorden van Cath Crowley te lezen deze week. Dit nieuwe boek van Young & Awesome lijkt helemaal mijn ding te worden: liefde in de boekhandel, is dat niet iets waar we allemaal van zwijmelen? Ik ben zeker benieuwd en ik kan niet wachten tot ik hem op kan pakken.

 

Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken