Friday Reads

Friday Reads #42

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

Ik ben nog steeds bezig in Gouden Zoon van Pierce Brown. Zoals ik al eerder zei, is het boek erg goed, alleen het leest langzaam voor mij. Er gebeurt heel veel en er zit zo veel in het verhaal, maar daardoor wordt het ook wat lastig om doorheen te komen. Ik ga gewoon rustig verder in dit boek en probeer zo veel mogelijk te lezen, maar ik ga me er niet te druk om maken!

Ik ben nog steeds bezig in A Court Of Thorns And Roses van Sarah J. Maas. Het is een tof boek tot nu toe, alleen ik zit gewoon een beetje in een leesdipje. Ik blijf er niet in hangen en als ik hem dichtsla, is het ook gewoon afgelopen voor mij. Dus ik moet echt even doorzetten en dit boek uitlezen!

Ik ben ondertussen ook begonnen in Kill The Boy Band van Goldy Moldavsky. Dit boek is erg dun, dus misschien dat ik hem vandaag nog uitlees. Maar, met mijn leestempo de laatste tijd, heb ik ook kans dat het nog even op zich laat wachten.. 

Ik hoop deze week te beginnen in The Cage van Megan Shepherd. Dit boek wilde ik eigenlijk al lezen vóór YALFEST, maar dat is helaas niet gelukt. Deel drie komt deze maand uit, dus ik heb genoeg motivatie om de serie te beginnen! Het lijkt me in ieder geval een supergave serie, dus hopelijk laat het me niet teleurgesteld achter.

Voor Chicklit recenseer ik deze week King Coke van Dannis Kramers. Dit boek volgt iemand die volledig in de drugswereld opgeslokt wordt en dat klinkt me best interessant in de oren. Normaal zou dit niet een boek zijn wat ik zou kopen, maar nu ik de kans heb om hem te lezen, ga ik er zeker in beginnen.

Als laatste staat ook nog N.22 van Joyce Roele op de planning. Ook dit is een dun boekje, dus hopelijk vlieg ik hier doorheen. Met de goede recensies die het boek op zak heeft, kan het ook eigenlijk niet meer missen!

 

Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken