Friday Reads

Friday Reads #4

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

 

29622991

Vandaag hoopte ik Rood van Pierce Brown uit te lezen, maar eigenlijk loopt dit een beetje in de soep. Ik moet er namelijk nog in beginnen! De afgelopen week was iets drukker dan ik had verwacht, dus ik kon niet zo veel lezen als gehoopt. Gelukkig ga ik morgen op vakantie, dus kan ik goed doorlezen!

24868319

Daarna lees ik Hij Is Van Mij van Chinouk Thijssen. Chinouk is een schat en ik mocht haar boek recenseren, dus dat ga ik maar snel doen! Ik kan niet wachten om haar boek te gaan lezen!

30762167

Aangezien ik dan op vakantie ben, ga ik er een beetje van uit dat ik de komende weken veel kan lezen. Ik zal komende week ook Voor Altijd Gezien van Marie Force lezen als testlezer voor Best of Romance! Kijk nou eens naar deze prachtige cover, daar kan toch niets tegenop? <3

29512753

Als laatste deze week ga ik Black Eyed Susans van Julia Heaberlin lezen en recenseren voor A.W. Bruna. Dit boek staat al héél lang op mijn TBR en door de kersverse samenwerking met A.W. Bruna kreeg ik dit boek opgestuurd: ik was door het dolle heen! Ik kan dus ook niet wachten om dit boek te lezen!

Wat lezen jullie de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken