Friday Reads

Friday Reads #3

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

 

30302914

Ik kocht Verliefd en Verloren van Lizzie van den Ham van Jen om te recenseren voor haar uitgeverij Dutch Venture Publishing. Dit boek is niet zo dik en het is een luchtig verhaal, dus ik denk dat ik dit boek binnen twee dagen uit kan lezen. Ik verwacht dat ik dit boek leuk ga vinden, dus laten we het hopen!


28188353

Net als het vorige boek kocht ik ook Het Laatste Licht van Jen Minkman van de uitgeverij om te recenseren. Ook dit boek is niet heel erg dik en het plot lijkt me superleuk, dus ik verwacht hier doorheen te vliegen. Met een beetje geluk is dit boek maandag uit!


29622991

Als mijn planning lukt, heb ik nog 4 dagen over om Rood van Pierce Brown te lezen! Ik kreeg dit leuke boek toegestuurd door uitgeverij Luitingh-Sijthoff en ik kan echt niet wáchten om hem te lezen! Dus, motivatie genoeg! Nu nog discipline!

 

Wat lezen jullie deze week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

3 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    • Leuk!! Laat je me weten wat je van de boeken van Rick Yancey vindt? Ik ben echt heel benieuwd naar je mening, omdat ik The 5th Wave een beetje vond tegenvallen, maar wel benieuwd ben naar The Infinite Sea!

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken