Friday Reads

Friday Reads #2

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

 

Ik had eigenlijk op dit moment Tweedehands Vleugels van Vanessa Gerrits uit willen hebben, maar ik loop weer een beetje achter op schema *zucht*. Ik hoop hem vandaag dan toch écht uit te lezen, want ik heb nog een veel te grote TBR voor de zomer klaarliggen!


29922865

De volgende op de lijst is Alles Wat Je Lief Is van Nicola Yoon. Dit boek wordt zo hoog aangeschreven én ik doe mee aan de leesclub van Nawijn & Polak aankomende donderdag, dus ik moet dit boek echt lezen! Ik ben echt superbenieuwd en ik denk dat ik dit boek heel snel uit zal lezen.


23395680

Daarna is het EINDELIJK tijd voor Illuminae van Amy Kaufman en Jay Kristoff. Ook dit boek wil ik al super lang lezen en met een gemiddelde rating van 4.30 op Goodreads denk ik dat hij me niet zal teleurstellen. Maar toch, het zou zo maar kunnen. Ik kan in ieder geval niet wachten!

 

Wat lees jij de komende week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken