Boek Recensie

Friday Reads #13

Aangezien de grote TBR’s voor één maand mij enorm veel druk geven en ik ze eigenlijk vrijwel nooit haal, heb ik besloten om deze te stoppen. Ik ga geen waslijsten maken met boeken die ik graag zou willen lezen, om aan het einde van de maand te zien hoe erg ik ‘gefaald’ heb, terwijl ik gewoon lekker heb kunnen lezen. Elke vrijdag vertel ik welk boek ik op het moment aan het lezen ben en welk(e) boek(en) ik erna zal gaan lezen. Geen stress, niets moet. Gewoon puur praten over boeken hoe ik dat het liefste doe.

zwaard-van-glas

Ik heb Zwaard Van Glas van Victoria Aveyard even aan de kant gelegd, omdat ik er niet zo lekker doorheen kwam als ik hoopte. Maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat hij uitgelezen gaat worden, dus de komende twee dagen staat hij op de planning. Ik hoop dat het nog beter wordt, want op dit moment vind ik hem heel sloom en zelfs een beetje saai!

vermist

Daarna begin ik aan Vermist van Helen Vreeswijk. Dit boek is wat anders dan we van haar gewend zijn: geen misdaad, thriller of verwant boek, maar een avonturenroman. Ik denk dat hij wel erg spannend is en ik heb het gevoel dat hij veel te dun zal zijn (hij is maar 244 bladzijden) en dat ik uit eindelijk snak naar meer!

de-schreeuwende-wenteltrap

Dan komt het leukste van deze maand: de Lockwood-serie herlezen! Ik kreeg eergisteren deel drie van de serie binnen (die zie je waarschijnlijk in mijn volgende Friday Reads!), maar het is al even geleden dat ik de eerste twee delen las. Om te beginnen zal ik dus De Schreeuwende Wenteltrap van Jonathan Stroud herlezen. Het is 1 van mijn favoriete series, dus ik hoef niet bang te zijn dat het me teleurstelt!

de-fluisterende-schedel

En als alles volgens planning gaat, zal ik aan het einde van deze vrijdag-tot-vrijdag-week De Fluisterende Schedel van Jonathan Stroud lezen. Als ik beide boeken uit heb, ben ik weer goed voorbereid op het nieuwe deel! <3

 

Wat lees jij deze week?

Back to study

Over de auteur

Coffee 'nd Cookie

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Aan het lezen

Opgevraagd van Goodreads

Even helemaal niets!

Deze reviews kun je verwachten

None yet!

Nieuwsbrief

Archief

Bol.com – De winkel van ons allemaal

Korting op je studieboeken